14.10.2014  |  Branchenyt

SSI Schäfer lancerer webshop

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lagerinventar-producenten SSI Schäfer er gået online med en webshop. Den skal lette købet hos kunderne.

Fremover kan SSI Schäfers kunder handle online. Virksomheden har nemlig fået en webshop, som skal tilgodese kundernes behov for en hurtig og let købsproces. I webshoppen kan kunderne vælge mellem et stort udvalg af varer som eksempelvis plastkasser, lagerreoler, dækreoler og opbevaringsskabe, som tidligere kun kunne bestilles gennem telefonisk kontakt til SSI Schäfers danske hovedkontor i Hadsund.

”Vi forenkler vores kunders hverdag ved at øge tilgængeligheden til SSI Schäfer. Nu kan man handle, hvor og når man vil, og kunderne har selv mulighed for hurtigt at finde det produkt, de søger. Skulle kunden ønske supplerende produkter fra vores bredde produktsortiment, står vores salgssupport klar til at hjælpe”, siger Søren Jendresen, der er sales director i SSI Schäfer.

SSI Schäfer har allerede implementeret webshoppen i Sverige, Tyskland og Schweiz, hvor webshoppen ikke kun bliver brugt til direkte køb, men også som inspirationskilde til planlægningen af fremtidige lagerinvesteringer.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere