28.01.2022  |  Produktion

Specialløsning til pladeopbevaring hos Frontmatec

Indhold fra partner Hvad er dette?

Værkfører Christian Aabling havde brug for en løsning til opbevaring af store plader af nylon, som bliver brugt i produktionen.

I første omgang ledte Christian Aabling efter en standard pladereol til Frontmatec Tandslet A/S, og han endte med løsning, som meget præcis passer til nylonpladerne og derfor efterlader minimal spildplads.

Vi har løst opgaven med bjælker og stiger til almindelige pallereoler kombineret med standard palleudtræk og specialfremstillede vanger. Det udgør tilsammen en opbevaringsløsning, som passer præcis til nylonpladerne. Både i forhold til vægt og mål, og det opfylder kravet om kompakt opbevaring med let adgang for medarbejderne.

Ideen til løsningen kom fra vores salgskonsulent, som dykkede ned i vores sortiment af standardkomponenter, og så løsningen ved at kombinere dem med svejsede vanger, som er fremstillet på Frontmatecs eget smedeværksted.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere