06.01.2021  |  Branchenyt

Slimstock ansætter 3 nye medarbejdere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock vækster hvad angår antallet af nye kunder, men også deres organisation har vokseværk. I dag kan de nemlig meddele, at de byder hele 3 nye medarbejdere velkommen.

Slimstock er glade for at kunne præsentere Lukas Spanggaard Rasmussen, Emil Andersen og Claus Overgaard Møller.

Lukas Spanggaard Rasmussen

Lukas er 28 år og har en uddannelse ved CBS, hvor han har en Master i Supply Chain Management. Han har i de seneste 3 år arbejdet som Supply Chain Coordinator hos Magasin du Nord. Lukas er ansat som konsulent og skal hjælpe, samt rådgive kunder omkring optimal brug af deres softwareløsning Slim4.

Emil Andersen

Emil er 30 år og har gået på University of Huddersfield, hvor han studerede Supply Chain Management and Logistics. Han kommer ligeledes fra en stilling som Supply Chain Coordinator ved Magasin du Nord og skal også ved Slimstock hjælpe, samt rådgive kunder omkring optimal brug af deres softwareløsning Slim4.

Claus Overgaard Møller

Claus er 29 år og har i de seneste år arbejdet som Sales Manager hos Hövding Sverige AB. Claus vil indgå i det danske salgsteam, i første omgang som intern salgskonsulent, hvor han vil understøtte salg og marketing funktionerne.

Velkommen til alle 3!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere