12.10.2020  |  Branchenyt

SKIDATA Scandinavia AB vælger skyen til deres toldbehandling

Indhold fra partner Hvad er dette?

SKIDATA GmbH er globalt førende inden for forskellige typer adgangssystemer og indtægtshåndtering, der er koblet til dem. Deres datterselskab, SKIDATA Scandinavia AB, vælger nu en skybaseret toldbehandlingsløsning fra Descartes. Med implementeringen af GCT (Global Customs and Transport) bliver virksomhedens toldbehandling enklere og mere effektiv.

SKIDATA GmbH er en af markedets førende virksomheder inden for forskellige typer adgangssystemer og dertil knyttede systemer til indtægtshåndtering. Virksomheden har over 10.000 installationer i mere end 100 lande, som giver personer og køretøjer hurtig og nem adgang til skiområder, idrætsfaciliteter, byer, shoppingcentre, messer og forlystelsesparker. SKIDATA Scandinavia AB, der primært arbejder med kunder i Norden, har nu valgt en skybaseret toldbehandlingsløsning fra Descartes for at forenkle og effektivisere deres toldbehandling.

  • Vi er meget tilfredse med Descartes GCT-løsning, som fungerer rigtig godt efter et gennemført projekt. Nu får vi fuld kontrol med vores eksportdeklarationer, og vores toldbehandling bliver også effektiviseret, da vi ikke længere behøver at vedligeholde valutaopdateringer og server- og databasehåndtering. Vi kan i stedet bruge den tid på at hjælpe vores kunder og udvikle vores virksomhed, siger toldansvarlig hos SKIDATA Scandinavia AB, Karen Pettersson.

Kontinuerlig opdatering for fuld kontrol

Med den nye GCT-løsning bliver SKIDATA’s toldbehandling ikke alene enklere og mere effektiv. Løsningen sikrer også, at al dokumentation er opdateret efter nye og ændrede krav fra toldmyndighederne og transportvirksomheder.

  • Vores mål er, at alle vores kunder skal kunne bruge deres tid og energi på ting, der virkelig gør en forskel, og som udvikler virksomheden. Vi tror, at SKIDATA får stor glæde af denne løsning, og vi ser frem til at følge deres rejse mod en smartere og mere automatiseret toldbehandling, siger salgschef for Norden hos Descartes, Lars Persson.

Kontakt:

Camilla Frisk, Head of Marketing, Descartes Nordics

Mobil: +46(0)709 67 24 03, E-mail: cfrisk@descartes.com

OM SKIDATA

SKIDATA GmbH er globalt førende inden for forskellige typer adgangssystemer og indtægtshåndtering, der er koblet til dem.  Med over 10.000 SKIDATA-systemer installeret i mere end 100 lande på skiområder, i shoppingcentre, store lufthavne, byer, idrætsfaciliteter, messer og forlystelsesparker gør SKIDATA det muligt for mennesker og køretøjer hurtigt og sikkert at komme ind i bygninger og eventområder.  Kunder verden over stoler på SKIDATA’s adgangsløsninger og parkeringssystemer med nem, intuitiv betjening og høj sikkerhed. Helhedskonceptet fra SKIDATA øger kundernes forretningssucces. Læs mere på www.skidata.se.

Om Descartes

Descartes hjælper kunder i de nordiske lande og globalt, som med vores løsninger får adgang til beslutningsstøtte inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering, som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opfølgning af leverancer, men også til styring og opfølgning af transportaftaler, servicekvalitet og transportfakturaer.

Vores løsninger giver adgang til globale handelsdata for hurtigt og nemt at oprette og sende import- og eksportmeddelelser og for at sikre, at de overholder de krav og sanktioner der pålægges af forskellige stater og myndigheder. Descartes hovedkvarter ligger i Waterloo, Canada, og vi har kontorer og forretningspartnere over hele verden. Det nordiske hovedkontor ligger i Malmö, Sverige. Læs mere på www.descartes.com.

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere