07.06.2022  |  Lager & distribution

Skal du også have nye palletrucks og spare på energien?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gør som Trioworld og spar på energien

Vi har lige leveret en bunke nye PREMiA EM el-palletrucks til Trioworld. De skulle have nogle nye, og der faldt valget på vores PREMiA EM, som er fyldt med funktionaliteter og ergonomiske fordele. Og da deres mission også er en grønnere og mere bæredygtig fremtid, har de valgt at få de nye maskiner med energibesparende batterier og ladere.

Med en PREMiA EM  palletruck får du blandt andet:

ERGOSTEER-STYREHOVED
IP65-klassificeret og vejrbestandigt styrehoved i særklasse med betjeningselementer, der er nemme at nå og ergonomisk placeret, så føreren opnår større komfort og ikke bliver så træt.

EN LØFTEHØJDE, DER ER FØRENDE PÅ MARKEDET, PÅ 220 MM
Ideel til arbejde på stejle ramper, i læsseområder og på ujævne underlag selv ved anvendelsen af genbrugte paller.

DRIVESTEADY
Det unikke, patenterede system giver maksimal trækkraft, dæmpning og stabilitet på ujævne underlag og under våde forhold, især ved kørsel rundt i sving.

Læs mere på vores hjemmeside: www.mitsubishi-forklift.dk

Eller udfyld vores kontaktformular: www.mitsubishi-forklift.dk/kontakt så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere