28.06.2018  |  Lager & distribution

Case: Sika Footwear: Optimerede processer med WMS-7 giver plads til vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det var vores ambition at vi skulle forbedre vores processer. WMS-7 har i den grad optimeret vores proces, så vi er blevet mere effektive og kan håndtere flere ordrer hurtigere og nemmere.” siger Sicco Roorda, Head of Supply Chain.

Sika Footwear besluttede i foråret 2017, at indføre et Warehouse Management System for at optimere processerne på centrallageret i Herning og på fabrikken i Ukraine.
Efter opstarten af PCSYS WMS-7 oplever Sika Footwear en betydelig forbedring i processerne og gennemsigtighed fra råvarer til færdigvarer, samt varer i transit. 

Se filmen og høre hvad Sika Footwear fik ud af Mobile WMS.
 

Mere fra PCSYS A/S

PCSYS A/S

www.pcsys.dk

WMS/Lagerstyring: Truckterminaler, Håndscannere, Labelprintere. Lagerstyring/WMS, Plukkevogne, Pick-by-voice, Pick-to-light. Integration til alle ERP systemer. http://www.pcsys.dk/Lagerstyring Stregkodeløsninger: Stregkodeudstyr, Labelprintere, Automatisk påsætning af labels. Print af GS1-128/EAN-128 pallelabels. http://www.pcsys.dk/StregkoderRFID Mobile løsninger:…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere