28.06.2018  |  Lager & distribution

Case: Sika Footwear: Optimerede processer med WMS-7 giver plads til vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det var vores ambition at vi skulle forbedre vores processer. WMS-7 har i den grad optimeret vores proces, så vi er blevet mere effektive og kan håndtere flere ordrer hurtigere og nemmere.” siger Sicco Roorda, Head of Supply Chain.

Sika Footwear besluttede i foråret 2017, at indføre et Warehouse Management System for at optimere processerne på centrallageret i Herning og på fabrikken i Ukraine.
Efter opstarten af PCSYS WMS-7 oplever Sika Footwear en betydelig forbedring i processerne og gennemsigtighed fra råvarer til færdigvarer, samt varer i transit. 

Se filmen og høre hvad Sika Footwear fik ud af Mobile WMS.
Læs mere om WMS: https://pcsys.dk/wms/

Mere fra Tecsys A/S

Tecsys A/S

www.tecsys.dk

WMS/Lagerstyring: Optimering af varemodtagelse, indlagring, genopfyldning, pluk og pakning. Gør lageret 30% mere effektivt. https://tecsys.dk/wms/ Transportstyring: Ruteoptimering, Flådestyring, Bevis for levering, Underskrift på skærm, Navigation, Kortvisning. https://tecsys.dk/transport-management-system/ Skræddersyet software: RFID, Labell…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere