28.06.2018  |  Lager & distribution

Case: Sika Footwear: Optimerede processer med WMS-7 giver plads til vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det var vores ambition at vi skulle forbedre vores processer. WMS-7 har i den grad optimeret vores proces, så vi er blevet mere effektive og kan håndtere flere ordrer hurtigere og nemmere.” siger Sicco Roorda, Head of Supply Chain.

Sika Footwear besluttede i foråret 2017, at indføre et Warehouse Management System for at optimere processerne på centrallageret i Herning og på fabrikken i Ukraine.
Efter opstarten af PCSYS WMS-7 oplever Sika Footwear en betydelig forbedring i processerne og gennemsigtighed fra råvarer til færdigvarer, samt varer i transit. 

Se filmen og høre hvad Sika Footwear fik ud af Mobile WMS.
Læs mere om WMS: https://pcsys.dk/wms/

Mere fra Tecsys A/S

Tecsys A/S

www.tecsys.dk

WMS/Lagerstyring: Optimering af varemodtagelse, indlagring, genopfyldning, pluk og pakning. Gør lageret 30% mere effektivt. https://tecsys.dk/wms/Transportstyring: Ruteoptimering, Flådestyring, Bevis for levering, Underskrift på skærm, Navigation, Kortvisning. https://tecsys.dk/transport-management-system/Skræddersyet software: RFID, Labelløsninger eller dit helt eget projekt…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere