20.11.2020  |  Innovation

Selvkørende elbiler skal levere dagligvarer i USA

Om lidt skal amerikanerne ikke kun have mulighed for at få leveret deres varer med selvkørende biler, men også elbiler, der kører på 100 procent vedvarende energi. Walmart er gået sammen med Cruise for at få projektet op at stå.

I starten af 2021 vil de første amerikanerne kunne få leveret varer fra deres lokale Walmart butik i en selvkørende elbil. Leveringen bliver dermed 100 procent kontaktfri. Hvis pilotprojektet går godt, bliver det udvidet til flere butikker, skriver Walmart i en pressemeddelelse.

Walmart er gået sammen med virksomheden Cruise, der kun laver selvkørende elbiler, der kører på 100 procent vedvarende energi. Projektet skal hjælpe Walmart med at nå deres målsætning om ingen drivhusgasudledninger i 2040.  

Walmart har de seneste år investeret i fleksible afhentnings- og leveringsmuligheder for deres kunder. Projektet med Cruise kommer i forlængelse af det. I dag har mere end 65 procent af amerikanske husholdninger adgang til Express levering fra Walmarts butikker.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere