30.10.2019  |  Branchenyt

Scape indgår partnerskab med sydkoreansk virksomhed

Channel Manager for Scape Technologies, Henrik K. Nielsen, er netop vendt hjem fra Robot World 2019 i Sydkorea med et nyt partnerskab i bagagen. Dermed åbner den danske virksomhed op for, at de fremover kan arbejde med kunder fra den sydkoreanske bil-, marine og elektronikindustrien.

Efter den danske robotteknologiske virksomhed Scape Technologies tidligere er gået ind på det kinesiske marked, er turen nu kommet til et andet marked i Asien - nemlig det sydkoreanske.

Læs også: Palle-plukkeren har fået øjne

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Virksomheden, der i øvrigt fornyelig optrådte på Silicon Review Magazines liste over “50 Most Valuable Brands of the Year 2019”, har således indgået et partnerskab med sydkoreanske JiT, der har været i branchen siden 1991.

”Sydkorea er et meget stort marked for robotteknologi og det land med flest robotter pr. indbygger. Vi forventer os derfor meget af partnerskabet med JiT, som må siges at være en stærk partner for os”, siger channel manager for Scape Technologies, Henrik K. Nielsen, og fortsætter:

”De er særligt veletablerede i både bil-, marine og elektronikindustrien med kunder som blandt andet Hyundai og LG, som alle er fokussegmenter for Scape”.

Mødtes til Robot World 2019 i Seoul
Forbindelsen mellem de to virksomheder blev etableret, da Scape blev inviteret med på Robot World 2019 i Seoul af Udenrigsministeriets Innovation Center Denmark for at opsøge nye forretningspartnere.

Scape udvikler og leverer en robotic random bin-picking løsning, der integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og egenudviklet software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – deraf begrebet bin-picking.

Læs også: Glem ikke kineserne - de er i færd med at overhale Vesten

Den nye partneraftale udløste også et salg af den første Bin-Picking løsning fra Scape, der nu er godt på vej i Sydkorea.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere