04.09.2018  |  Lager & distribution

Case: Scania's globale distributionscenter agerer showroom for lagerløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

En global virksomhed som Scania, kræver et distributionslager der spiller på alle parametre. Et mix af forskellige lagerløsninger fra Constructor i Belgien leverer varen.

Scania's verdensomspændende distributionscenter rummer et bredt udvalg af lagerløsninger. Med en lofthøjde på typisk 10 meter, er det altafgørende at udnytte den tilgængelige plads. Da lageret er blevet udbygget over tiden, har Constructor designet en række skræddersyede lagerløsninger, der kan følge med udviklingen.

Blandt løsningerne findes galvaniserede pallereoler til udendørs opbevaring af semi-færdige førerhuse, standard og smalgangs pallereoler til bulk opbevaring af bildele, samt småvaremezzaniner til plukning af forskellige artikler.

Læs mere

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere