31.05.2022  |  Branchenyt

Sæt et kryds i kalenderen 8. September - Supply Chain konference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Optilon afholder igen i år en af Nordens mest spændende Supply Chain konferencer. Det er online og det er gratis at deltage. Det foregår den 8. September fra klokken 13.00. Kom og vær med!

Den 8. September løber Optilon's Supply Chain konference igen af stablen. Som altid er det gratis at deltage og det foregår online.

I år har vi igen inviteret spændende indlægsholdere fra hele Norden. De taler om emner som disruption, sustainability, data, talent og teknologier. 

Du kan se eller gense sidste års konference via dette link

Sæt krydset i kalenderen nu - du har snart mulighed for at tilmelde dig konferencen.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere