23.11.2022  |  Branchenyt

Sådan bliver pallen platformen til succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som markedsleder i forsyningskæden i 75 år har CHEP et ansvar for at bidrage med løsninger til, hvordan den kan styrkes. Med dette whitepaper giver CHEP sit bud på, hvordan et moderne pallesystem kan styrke alt fra transport-, FCMG- til logistikbranchen.

Nyt whitepaper fra CHEP Danmark: Sådan bliver pallen platformen til succes

”Virksomheder skal til at tilpasse sig en ny verden, hvor eksisterende forretningsmodeller måske kommer til kort, og hvor nytænkninger påkrævet for at bevare konkurrenceevnen”.

Så kontant blev det udlagt af direktøren for Industriens Fond i 2021. Og det gælder ikke mindst virksomheder i forsynings- eller værdikæden.

Som en markedsledende del af forsyningskæden gennem mere end 75 år, har CHEP et ansvar for at bidrage med indsigt, strukturer og løsninger til, hvordan forsyningskæden moderniseres og styrkes.

Derfor har CHEP Danmark begået dette whitepaper, som beskriver, hvorfor og hvordan forsyningskæden bør omfavne et moderne forsyningssystem fra pallebranchen for at styrke alt fra transport, FMCG, detail og logistik.

Whitepaperet er relevant for alle, som arbejder i og med forsyningskæden, og kan bruges som inspiration til nytænkning, udvikling og refleksion.

Kontakt gerne CHEP Danmark og Landechef Torben Lund for yderligere information om indholdet af whitepaperet eller ring på nr. 7020 7222 for at høre mere om CHEPs løsninger.

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere