12.12.2022  |  Branchenyt

Sådan bliver pallen platformen til succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som markedsleder i forsyningskæden i 75 år har CHEP et ansvar for at bidrage med løsninger til, hvordan den kan styrkes. Med dette whitepaper giver CHEP sit bud på, hvordan et moderne pallesystem kan styrke alt fra transport-, FCMG- til logistikbranchen.

Nyt whitepaper fra CHEP Danmark: Sådan bliver pallen platformen til succes

”Virksomheder skal til at tilpasse sig en ny verden, hvor eksisterende forretningsmodeller måske kommer til kort, og hvor nytænkninger påkrævet for at bevare konkurrenceevnen”.

Så kontant blev det udlagt af direktøren for Industriens Fond i 2021. Og det gælder ikke mindst virksomheder i forsynings- eller værdikæden.

Som en markedsledende del af forsyningskæden gennem mere end 75 år, har CHEP et ansvar for at bidrage med indsigt, strukturer og løsninger til, hvordan forsyningskæden moderniseres og styrkes.

Derfor har CHEP Danmark begået dette whitepaper, som beskriver, hvorfor og hvordan forsyningskæden bør omfavne et moderne forsyningssystem fra pallebranchen for at styrke alt fra transport, FMCG, detail og logistik.

Whitepaperet er relevant for alle, som arbejder i og med forsyningskæden, og kan bruges som inspiration til nytænkning, udvikling og refleksion i et tid med stadig større usikkerhed og mere uforudsigelighed. CHEP Danmarks landechef Torben Lund siger:

"I mange år har der været en implicit forståelse for, at alle i palle-økosystemet tog sin del af ansvaret for at dække udgifterne. Men da udgifterne omkring pallen er steget kraftigt, så har de disse eksterne faktorer betydet, at byttepallens reelle omkostning i forsyningskæden er eksploderet. Forudsigeligheden er væk,  solidariteten er under pres og systemet risikerer at falde fra hinanden. Denne vedholdende usikkerhed er årsagen til, at der er brug for et moderne forsyningssystem, der kan bære såvel indre problematikker som ydre påvirkninger. Det system giver vi et konkret bud på i dette whitepaper".

Kontakt gerne CHEP Danmark og Torben Lund for yderligere om indholdet af whitepaperet eller ring på nr. 7020 7222 for at høre mere om CHEPs løsninger.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere