26.03.2018  |  IT

Robust tablet med infrarødt kamera tager termiske billeder på farten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonic lancerer opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med et infrarødt termisk kamera, der måler temperaturer fra +400 grader helt ned til – 20 grader. Den 7-tommer store tablet er derfor ideel til en bred vifte af sektorer.

Den fuldt robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 kan nu fås med et infrarødt kamera, der er designet til at fange og behandle billeder på farten. Den praktiske 7-tommer tablet er udstyret med et FLIR Lepton mikro-termisk kamera, der gør det muligt at tage og behandle termiske billeder på stedet og knytte disse billeder til andre forretningsapplikationer og tilføje dataindhold, herunder QR-koder.

Kombineret med det infrarøde kamera er den kraftfulde og robuste tablet ideel til en række sektorer og anvendelser. Udover de varmesøgende funktioner til brug i brand-, beredskabs- og forsvarssektoren kan termiske billeder anvendes til produktionslinjekontrol, til vedligehold og kvalitetssikring i forsyningsselskaber samt i olie og gas industrien, luftfart, bilindustrien og i byggeriet.
 

Måler temperaturer fra +400 grader ned til – 20 grader

Det termiske billedbehandlingsprogram er designet af Panasonic og bygger på 20 års erfaring med hardware- og softwareløsninger til erhvervskunder. Med softwarealternativerne Standard og Pro (ekstra licens) kan brugerne måle højde og oprette punkter, tage billeder og film samt tilføje data til billeder, såsom QR-koder. Denne ekstra datafunktion giver billeder, der kan integreres med andre Panasonic Toughpad-tablets.

FLIR Lepton mikro-termisk kamera har en 160x120 termisk opløsning og kan måle et temperaturområde på minus 20 grader op til 400 grader Celsius (plus/minus fem grader).

Panasonic Toughpad FZ-M1 bruger Windows 10 Pro-operativsystem og 6. generations Intel Core- eller Atom Core-processor. Den kommer med 8 timers batterilevetid  med yderligere 16 timers valgmulighed samt hot swap-batterier, der nemt kan udskiftes under brug. Den er vejrbestanding, skærmen er læsbar i sollys og kan betjenes ved berøring med eller uden handsker samt med en stylus.

Den kan konfigureres med tilvalg, der tæller stregkodelæser, seriel port, 4G og Smartcard.

Det robuste og blæserfrie design betyder, at den kan tabes fra højde på 180 cm og er IP65 klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe i lommen.

Panasonic Toughpad FZ-M1 Thermal Imaging-løsningen vil være tilgængelig fra februar 2018.

Det infrarøde kamera vil være tilgængelig senere på året i andre produkter.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere