28.04.2015  |  Branchenyt

Rittal indvier globalt distributionscenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Indkapslingsvirksomheden Rittal har åbnet et nyt globalt distributionscenter i Tyskland.

I marts åbnede den tyske indkapslingsvirksomhed Rittal sit nye globale distributionscenter – en investering på 40 millioner euro, der skal sikre levering inden for 24 eller 48 timer.

”Næsten hver region i Europa, hvor vi er etablerede, kan nås fra dette lager inden for 24 timer. Det er en leveringstid, vi ved, er efterspurgt af vores kunder. Konceptet er tiltænkt at skulle udvides til andre regioner inden for de nærmeste år”, siger Per Magnusson, produktchef for indkapslinger hos Rittal.

Rittal producerer og markedsfører blandt andet skabe og racks til industri- og it-virksomheder. Det nye distributionscenter skal håndtere virksomhedens sortiment af større skabe og mindre komponenter til eksempelvis klimastyring.

Anlægget omfatter et højlager med plads til 21.500 paller samt et automatiseret system til opbevaringskasser med 25.000 pladser. Højlageret har været i drift siden november 2014, mens resten stod klar i marts 2015.

Det nye globale distributionscenter er bygget i Haiger i Midttyskland, og komplimenterer Rittals logistikkæde, der omfatter 90 lagerpladser i verden.

Løftet om 24/48 timers leveringstid er baseret på virksomhedens produktkatalog samt det sortiment, som de lokale centre har på lager til deres specifikke markeder.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere