06.11.2018  |  Lager & distribution

Reoler til både lager og butik hos Davidsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Davidsen Tømmerhandel åbnede filialen i Odense blev Constructor valgt som leverandør af reoler til både selve trælasten og den tilstødende håndværkerbutik.

Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100% danskejet tømmerhandel og byggemarked med 7 udsalgssteder i region syd for professionelle og private kunder. På baggrund af stigende efterspørgsel på Fyn & Sjælland byggede Davidsen 6000 m2 nye lagerbygninger i Odense.

Constructor har leveret grenreoler til både uden- og indendørs opbevaring samt pallereoler og A-reoler. På en udendørs mezzanin står pallereoler forsynet med trådkurve til opbevaring af fittings til nedløbsrør.

De 3 haller rummer grenreoler til langgods, både træpakker samt stålemner. Pallereolerne anvendes til opbevaring af alle typer pallegods, lige fra cement til tagpap. A-reolerne giver en overskuelig opbevaring af bl.a. lister, fodpaneler og profilbrædder.

I tilslutning til tømmerhandelen har Davidsen åbnet en håndværkerbutik Til denne butik har Constructor leveret både enkelt- og dobbeltreoler Hi280.

Enkeltreolerne er placeret opad en væg og går helt op i 3,5 meters højde. Disse reoler rummer både hylder til opbevaring og hulplader, hvori er monteret beslag til ophæng af diverse værktøj.

Dobbeltreolerne er placeret i den bagerste ende af butikken, og kan betjenes fra begge sider. Hyldeafstanden er afstemt efter størrelsen på de varer der præsenteres, både små og mellemstore artikler.

Læs mere om langgodshåndtering her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere