09.05.2019  |  Lager & distribution

Reitan Distribution bliver ny grossist for BFI

Sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere, BFI får fra årsskiftet ny distributør. REMA 1000-ejede Reitan Distribution overtager distributionen til selvstændige benzinforhandlere fra blandt andre Shell og Extra.

Den danske leverandør til convenience-sektoren Reitan Distribution skal fra 1. januar 2020 levere varer til sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere fra kæder som Shell og Extra.

Læs også: Gigantisk underskud vendt til plus

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Distributionsselskabet har nemlig indgået en aftale med indkøbsselskabet BFI, hvis medlemmer tæller kioskejere, forhandlere og forpagtere fra landets forskellige benzinkæder og uafhængige aktører – i alt ca. 170 butikker.

”Vi er super stolte af, at BFI viser os den tillid, og vi glæder os til at opbygge et solidt partnerskab til glæde for begge parter”, siger indkøbs- og salgsdirektør i Reitan Distribution, Merete Kjærgaard, og fortsætter:

”Vi er overbeviste om, at vi qua vores mangeårige erfaring og samarbejde med vores convenience-partnere kan bidrage med både vækst og sortimentsudvikling, som kan skabe øget konkurrencekraft til de BFI-tilknyttede butikker”, siger hun.

Servicerer mere end 1000 butikker og benzinstationer i Danmark
I dag servicerer Reitan Distribution mere end 1000 butikker og benzinstationer over hele Danmark fra bl.a. centrallageret i Horsens. Udover REMA 1000 har virksomheden partnerskaber med kæder som 7-Eleven, Circle K, Q8 og OK Plus.

Hos BFI ser man derfor også frem til at blive en del af indkøbs- og logistiksetupet hos Reitan Distribution.

”Vi har store forventninger til samarbejdet, og vi ser især frem til at få adgang til Reitan Distributions store erfaring med kategoriudvikling, convenience-sortimenter og essentiel viden om markedet og tendenser inden for branchen”, siger adm. direktør i BFI, Bjarne Månsson, og fortsætter:

”Det er helt sikkert en fordel for os at være sammen med de øvrige convenience-aktører, så vi kan få en fordel ud af at samle viden og erfaring ét sted”, siger han og takker samtidig Dagrofa for et mangeårigt samarbejde.

Læs også: Reitan udvider sin distribution

De seneste år har Reitan Distribution oplevet en vækst som følge af REMA 1000's fremgang på det danske marked. Virksomheden leverer i dag varer til 330 REMA 1000-butikker foruden de mange convenience-butikker, som fra årsskiftet altså bliver endnu flere.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere