24.11.2010  |  Lager & distribution

Reitan udvider sin distribution

Større omsætning i butikkerne betyder nu, at Reitan Distribution har købt 15 nye lastvognstrailere, så distributionen...

Større omsætning i butikkerne betyder nu, at Reitan Distribution har købt 15 nye lastvognstrailere, så distributionen kan optimeres. Det er ikke mindst REMA 1000’s vækst, som øver behovet for kapacitet.
”Vi har valgt at udvide kapaciteten, fordi vi skal kunne følge med væksten i bl.a. REMA 1000, der snart er oppe på 200 butikker i Danmark og på vej mod mange flere i det nye år”
”Alene REMA 1000’s eksisterende butikker vokser så meget for tiden, at vi mærker efterspørgslen på effektiv og fleksibel distribution. Med de nye trailere kan vi udnytte vores trailere optimalt”, siger distributionschef Hans Erik Eriksen.
I distributionscentret i Horsens opbevarer Reitan Distribution både kolonial- og kampagnevarer, som distribueres til koncernens aftagere. Disse omfatter, udover REMA 1000, blandt andet Q8 og 7-Eleven. Efterspørgslen er de senere år steget meget, hvilket har skabt et behov for optimering.
”Med vores 15 nye trailere kan vi nu få mange flere kampagnevarer ind, som hurtigt kan blive ekspederet og distribueret til butikkerne. Vi kan køre særskilte kørsler på varetyper og herved optimere pladsen på lagret. Dermed skaber vi et effektivt og samtidig fleksibelt flow i vores distribution af varer”, tilføjer Hans Erik Eriksen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere