04.11.2021  |  Lager & distribution

RareWine vælger Linde til vinlager

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen er nu officiel leverandør til den succesfulde vinvirksomhed RareWine Group, som har valgt en avanceret Linde K-smalgangstruck, flere Linde-stablere og en komplet reolløsning til deres nye told- og afgiftslager i Vester Hassing.

Det nye højlager er ”state-of-the-art” inden for moderne lagerlogistik. Det rummer ikke mindre end 4.400 pallepladser, der i alt kan rumme 2.500.000 flasker vin. Vel at mærke meget kostbar vin og spiritus, der opbevares efter alle kunstens regler i rette temperatur og luftfugtighed.

RareWine-lageret er et rent Fort Knox. Der er 24 timers videoovervågning, fintfølende alarmer, bomme mod rambuktyverier og et højt sikkerhedsniveau for medarbejdere, gæster og fragtmænd.

I samarbejde med RareWine har N.C. Nielsen indrettet et otte meter højt smalgangslager med en Linde K-smalgangstruck og tre Linde-stablere. RareWine ønskede en totalleverandør, og her blev tidligere erfaringer med Linde-mærket udslagsgivende.

”Vi er vilde med Linde og N.C. Nielsen. De er gode til at lytte, imødekommer vores behov og har leveret på et højt niveau fra den indledende fase med rådgivning, over monteringen af smalgangsreolerne og til indkøring af Linde K-maskinen, der er vores nye flagskib. Vi har fået en optimal løsning med fokus på stor sikkerhed og påpasselig varehåndtering”, udtaler lageransvarlig Kim Harbøll Jellesen fra RareWine.

Linde K-smalgangstruck

Linde K-maskinen har en løftekapacitet på 1.500 kg, en semiautomatisk navigation og når nemt op i otte meters højde. Navigationen fungerer i et tæt samspil med indbyggede sikkerhedssystemer og motorer, der får Linde K-maskinen til både at køre og samtidig hæve, sænke eller rotere gaflerne i én bevægelse. Det giver et optimalt logistikflow og en sikker håndtering uden store udsving i højden.

Et særligt sikkerhedssystem i Linde K scanner gulvoverfladen ved intelligent at kombinere mekaniske og elektroniske sensorer. Under kørslen justerer Linde K-maskinen lasthjulene, når den opdager små ujævnheder på lagergulvet. Dette forhindrer smalgangstrucken i at svaje og giver en sikker og stabil tilstand for maskinføreren, når den dyrebare last skal håndteres.

Denne Linde K-smalgangstruck fra N.C. Nielsen er flagskibet på told- og afgiftslageret hos RareWine Group. Den håndterer paller med kostbar vin og spiritus i op til otte meters højde og bidrager til pålidelig, præcis og sikker transport.

Vi har, hos NC Nielsen, med stor interesse fulgt RareWines kometagtige succes, og er naturligvis glade for de har valgt N.C. Nielsens logistikløsning.

”RareWine har et meget spændende forretningskoncept, som vi gerne understøtter. Vi har fundet frem til en samlet løsning med håndplukkede Linde-maskiner og et gennemtænkt reolsystem, der gør håndteringen af de kostbare vine sikker, pålidelig og præcis. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med RareWine og glæder os over deres imponerende resultater”, udtaler distriktschef Bo Lindegaard fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?

Kontakte country manager – Linde, Lars Westmark fra N.C. Nielsen A/S på +45 99 83 83 83 eller mail law@nc-nielsen.dk om yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere