06.07.2021  |  Branchenyt

PREMiA EM – Gør det til en fornøjelse at køre med palletruck

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mitsubishi Forklift Trucks præsenterer en eldrevet palletruck i særklasse

Mitsubishi Forklift Trucks præsenterer en eldrevet palletruck i særklasse

Vores palletruck har et patenteret DriveSteadysystem som sikrer, at der er et særdeles godt drivhjulstryk, fremragende støddæmpning og sidestabilitet ved kørsel rundt i sving – og det gør PREMiA EM til en eldrevet palletruck i særklasse.

Komfort til føreren med EasyRide justerbart dæmpningssystem

Elektrisk dæmpning gør det muligt for føreren at justere platformen i forhold til førerens vægt, så dæmpningseffekten optimeres og arbejdet udføres mere sikkert og komfortabelt.

Med en PREMiA EM får du en palletruck der er ideel til arbejde på stejle ramper, i læsseområder og på ujævne underlag, selv ved anvendelsen af genbrugte paller.

Vil du gerne se mere, så tjek vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk eller giv os et kald på +45 72 210 210 så står vi klar til at hjælpe!

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere