02.12.2013  |  Branchenyt

PostNord udvider samarbejdet med Ellos Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

E-handelsvirksomheden Ellos Group og PostNord har indgået en ny treårig aftale om varedistribution i hele Norden.

Ellos Group er med en årlig omsætning på cirka 2,5 milliarder svenske kroner en af Nordens store e-handelsvirksomheder med salg af tøj og tekstiler under varemærkerne Ellos og Jotex. Ellos Group har en stærk position i hele Norden, og mere end 80 procent af kundernes ordrer kommer via internettet.

Læs også: Postnord samler logistikken under én hat

PostNords opgave som nordisk logistikpartner er at sikre Ellos Group de mest effektive løsninger for distribution af varer, og at disse er tilpasset forbrugernes stadig højere og i nogle tilfælde skiftende krav i hvert af de nordiske lande.

Den nye aftale mellem Ellos Group og PostNord indebærer, at samarbejdet inden for distribution af varer på det nordiske marked udvides til også at omfatte Norge. Dermed dækker aftalen alle de nordiske lande.

”Vi skal bruge vores brede og indgående kendskab til varedistribution på vores nordiske hjemmemarked til at udvikle de bedste løsninger og sikre Ellos Group tilfredse kunder både i dag og i fremtiden, siger Håkan Ericsson, administrerende direktør og koncernchef i PostNord.

E-handlen bliver stadig vigtigere for PostNord, som de seneste år har styrket sin position på det kraftigt voksende nordiske marked.

Koncernen har i dag nordiske logistikløsninger, som omfatter hele kæden fra ordre og lager til varedistribution via udleveringssteder, hjemmelevering, og omdeling af breve i Danmark og Sverige.

Læs også: Ny koncernchef i PostNord

PostNord har cirka 5.000 udleveringssteder, der er jævnt fordelt mellem Sverige, Danmark, Norge og Finland.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere