22.05.2018  |  Lager & distribution

Case: Portsmouth Queen Alexandra Hospital Storbritannien optimerer eksisterende lagerprocesser med Mobil WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ingenica Solution leverer Mobil WMs lagerstyringsløsning fra Tasklet Factory til hospitaler I NHS (The National Health Service i Storbritannien).

Den mobile WMS lagerscannerløsning holder styr på lagerbeholdningen, og optimerer brug og bestilling af forbrugsartikler. Se Queen Alexandra kundecase videoen som Microsoft Dynamics folkene har lavet.

Det første sygehus til at implementere løsningen var Portsmouth Hospitals NHS Trust. De har en anslået besparelse på £1-2 millioner, udelukkende ved at sammenlægge beholdninger, og de ser frem til at spare mere gennem optimering af eksisterende lagerprocesser.

Queen Alexandra besluttede sig for at fremskynde udrulningen efter et meget produktivt pilotprojekt på Queen Alexandra Hospital i Portsmouth.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and Operations.

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Tasklet Factory er et dansk firma, der udvikler mobile applikationer til Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and OperationsTasklet Factory's team har været involveret i udvikling af mobile applikationer og integration til Microsoft Dynamics NAV / 365BC &  AX / 365FO i mere end 10 år. Vores mission er at optimere vore kunders arbe…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere