24.04.2019  |  Lager & distribution

Pluk i 2 etager hos Coloplast

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Coloplasts nordiske centrallager i Gøteborg udnyttes pladsen fuldt ud - både i bredden og højden. En kæmpe mezzanin gør det muligt at plukke på begge niveauer.

Coloplast besluttede at bygge et nordisk distributionscenter i Gøteborg, fordi virksomheden herfra kan servicere både Sverige, Norge og Finland. Service er nøgleordet.

Constructor har leveret en mezzanin-konstruktion med pallereoler forsynet med rullebaner.

Lagerchef Ralf Hönig fortæller: “Vi tilbyder vore kunder en høj grad af service. De kan rent faktisk afgive en ordre indtil kl. 14, og stadig være sikker på at de modtager den dagen efter. Denne service betyder at eftermiddagen er en travl periode på lageret”.

Læs mere om Coloplast’s lagerløsning    

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere