11.10.2022  |  Branchenyt

Case: Panduro øger plukkekapaciteten med næsten 20 procent på kun 3 måneder med ZetesMedea

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panduro har med succes implementeret ZetesMedea-lagerudførelsessystem for at hjælpe med at forbedre markedets reaktionsevne og fleksibilitet og samtidig sikre, at salget maksimeres, og forsinkelser minimeres.

Panduro, en markedsleder inden for hobbymaterialer i Europa, har med succes implementeret ZetesMedea-lagerløsning for at hjælpe med at forbedre markedets reaktionsevne og fleksibilitet og samtidig sikre, at salget maksimeres, og forsinkelser minimeres. Det nye system var helt driftsklar på mindre end tre måneder, og hastighed var et afgørende krav, da den stigende efterspørgsel lagde et stigende pres på detailhandleren for at opfylde flere ordrer effektivt.

Panduro er førende på markedet for hobbymaterialer med 96 butikker fordelt i seks europæiske lande. Med et samlet sortiment på 10.000 varer, der distribueres via en hybrid detailmodel, søgte den hurtigt voksende organisation at erstatte det eksisterende forældede voice picking-system med en ny løsning for at imødekomme de hurtigt voksende markedskrav.

Sikrer, at kapaciteten matcher efterspørgslen

Panduro har oplevet en betydelig vækst i efterspørgslen i de seneste år, som pandemien har fremskyndet. For at strække og tilpasse kapaciteten for at imødekomme kundernes efterspørgsel var de nødt til at sikre maksimal udnyttelse af deres lageraktiviteter uden at udvide lagerpladsen. Men da de arbejdede med et gammelt system baseret på forældet teknologi, var det ikke muligt at øge effektivitetsniveauet.

Panduro var derfor på udkig efter en ny løsning, der skulle opfylde visse specifikke krav; det skulle være en cloud-baseret løsning af næste generation, der kunne integreres korrekt i moderne strukturer og kunne reducere operatørernes arbejdsbyrde, samtidig med at produktiviteten øgedes. Det var også afgørende, at produktiviteten ikke ville falde i løbet af implementeringsfasen. Alt dette fandt de i ZetesMedeas voice picking-løsning.

Hurtig implementering på mindre end 3 måneder

Den nye banebrydende teknologi fra Zetes har gjort det muligt for Panduro at øge antallet af ordrer, der udføres hver dag, til op til 18.000 ordrelinjer pr. dag. En afgørende faktor for at imødekomme de stigende ordremængder og støtte virksomhedens fortsatte vækst.

Brugeraccept og uafbrudt produktivitet var en vigtig grund til at implementere ZetesMedea voice-systemet. Smidig og effektiv indkøring af både faste og sæsonansatte medarbejdere er afgørende for konsekvent at kunne opfylde ordreefterspørgslen hele året rundt. Dette er muligt gennem de intuitive "uøvede" funktioner i den nye voice picking-teknologi, hvilket sikrer hurtig fortrolighed med systemet og produktivitet. Desuden kræves der mindre ledelsesopmærksomhed til at administrere indkøring, hvilket frigør tid til at fokusere på mere operationel merværdi.

Endelig var implementeringshastigheden også af stor betydning. Fra den første drøftelse til implementeringen var løsningen helt driftsklar på mindre end tre måneder.

Avanceret Android-teknologi

Mange virksomheder står over for behovet for at opgradere forældet udstyr for at følge med logistikkens udvikling og undgå risici. I samarbejde med ZetesMedea-software valgte Panduro at udstyre sine lagerplukkere med avanceret Android-teknologi fra Panasonic Toughbook. Systemet, der fungerer på den håndholdte FZ-N1-enhed og headsettet, giver lagermedarbejderne enkle instrukser om deres opgaver, og de plukkede varer registreres straks. Panduro kan nemt få adgang til opdateringer af ordrestatus i realtid, rapporter om ydeevne og spore kritiske driftsmæssige KPI'er for at få fuld synlighed i driften.

"Takket være ZetesMedea har vi øget vores plukkeproduktivitet med næsten 20 % og er nået op på 18.000 ordrelinjer pr. dag. På mindre end 3 måneder fra start til slut behandler vi nu flere ordrer pr. plukker og dag end nogensinde før." Fia Collin, lager- og produktionschef hos Panduro.

Mere fra Zetes

Zetes

https://www.zetes.com/en

Zetes er en innovativ supply chain-teknologivirksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for, at åbne op for et større potentiale gennem smidighed, synlighed og sporbarhed i kundernes tilknyttede supply chain. I mere end 30 år har vi været en betroet rådgiver for førende supply chain-virksomheder på tværs af EMEA. I 2017 blev vi en del…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere