29.10.2020  |  Innovation

Panasonic lancerer to nye professionelle 4K-skærmserier til sikker drift døgnet rundt

Indhold fra partner Hvad er dette?

SQE1-serien er en førsteklasses professionel skærmeserie til uafbrudt brug døgnet rundt i virksomheders og offentlige informationsområder. CQE1-serien er perfekt til brug i klasseværelser og til skiltning i detail- og hotelbranchen – men til en yderst omkostningsvenlig pris.

København, Danmark, 13. oktober 2020 – Panasonic er klar med to nye serier af 4K UHD LCD-skærme. SQE1-serien byder på et alsidigt udvalg af avancerede professionelle skærme designet til at være i brug døgnet rundt såsom til informationstavler eller til brug i konferencemiljøer. CQE1-serien er en professionel skærmserie med enestående 4K billedkvalitet specifikt designet til brug i mødelokaler, klasseværelser, retail- og hotelbranchen.

SQE1-serien er bygget til brug døgnet rundt
SQE1-serien er en frisk opdatering til det eksisterende SQ1-sortiment, som består af en række eksklusive, lyse og hårdføre 4K UHD LCD-skærme, der både er WiFi-kompatible og funktionspakkede. Virksomheder vil have syv forskellige LCD-panelstørrelser at vælge imellem, fra 98 tommer til 43 tommer, og SQE1-serien byder på en imponerende lysstyrke på op til 500 cd/m2, der giver klar visning i store indendørs rum. Portræt-displaytilstanden gør det muligt at vise information fleksibelt og tydeligt i et detailmiljø eller på offentlige samlingssteder. IPS-panelet sikrer, at information og billeder forbliver skarpe for øjet, uanset hvilken vinkel skærmen bliver betragtet fra.
 
SQE1-serien er designet og bygget til at imødekomme behovene i offentlige miljøer inden for blandt andet detailbranchen eller andre kommercielle aktiviteter døgnet rundt på eksempelvis togstationer, lufthavne og andre transportcentre. Seriens tilslutningsmuligheder og indholdsindstillinger gør den også perfekt til moderne møde-, foredrags- og konferencelokaler.
 
Designet til let samarbejde
Serien har en række skærmtilstande og tilslutningsmuligheder, som sikrer, at indholdet kan deles hurtigt og bekvemt ved hjælp af en række fremtidssikre metoder.
 
Panasonic var den første til at bruge Intel® Smart Display Module (SDM) i sine 4K LCD-skærme med høj opløsning, og SQE1-serien inkluderer også en Intel® SDM-slot til kompatibilitet og smart-funktionalitet. Det kan med fordel bruges i en række forskellige sammenhænge og eksempelvis benyttes med indbygget computer til digital skiltning eller som et terminalkort i udsendelse under forskellige begivenheder.
 
SQE1-serien og tidligere SQ1-serier kan også udelukkende bruges med Terminal Card Receiver (Intel® SDM), der er designet til brug med Panasonics nye trådløse præsentationssystem, kaldet PressIT. PressIT, der er tilgængeligt fra november 2020, muliggør synkronisering af flere skærme med kun et enkelt tryk på en sender og uden at skulle installere hverken software eller drivere og uden behov for en aktiv netværksforbindelse. Det kan levere video- og lydsignaler fra computere, iOS/Android og mobile enheder.
 
Når en helt trådløs 4K-løsning foretrækkes, fri for kabler på mødebordet, kan SDM-kortporten også bruges til at integrere WolfVisions trådløse præsentationsløsning Cynap Pure BYOD trådløst i SQE1-skærmene. Dette fleksible system er kompatibelt med alle operativsystemer, understøtter skærmspejling via AirPlay®, Miracast™ og Chromecast™ og giver mange konfigurations- og fjernstyringsmuligheder.
 
Mange flere skærm- og forbindelsesmuligheder
Endelig kan indholdet ses direkte fra skærmen uden behov for en tilsluttet digital boks ved hjælp af HTML5 Android-browseren eller USB-medieafspillerfunktionalitet, der understøtter 4K/60p-signaler. Det er også muligt at streame video, præsentationer og fotos trådløst direkte fra en Windows-computer ved hjælp af Wireless Display.
 
Ved tilslutning af eksterne enheder er serien udstyret med HDMI-terminaler, en DisplayPort (In/Out), der kan kæde-tilsluttes til samtidig visning af 4K-billeder og en USB Type-C til tilslutning af mobile enheder. Ud over disse er der også standard serielle, USB, LAN, VGA/PC, lydterminaler og indbyggede højttalere.
 
CQE1-serien til detailhandlen, møder og klasseværelser
CQE1-serien består af en række 4K UHD LCD-skærme til professionel brug, som er perfekte til brug i mødelokaler eller klasseværelser og til at vise flotte billeder og skilte i detail- og hotelbranchen uden at vælte budgettet. Serien fås i syv modeller, fra 98 til 43 tommer, og leverer 4K-billedkvalitet og en fremragende seeroplevelse fra alle positioner i rummet med sin klare IPS-skærm med 400 cd/m2 lysstyrke (98-tommers model har 500 cd/m2 lysstyrke). Serien er designet til daglig brug og har en kontinuerlig kapacitet på 16 timer om dagen, hvilket sikrer dig en god brugeroplevelse hver eneste dag. Den største 98-tommers model er designet til 24-timers drift.
 
Alle skærme i serien er udstyret med en række forbindelsesmuligheder til brug i så forskellige miljøer som muligt. Indhold, såsom skiltning, kan vises direkte fra skærmen ved hjælp af den indbyggede HTML5-browser eller med USB-afspillerfunktionalitet, der understøtter 4K/60p-signaler. Video, præsentationer og fotos kan deles direkte fra en Windows-computer ved brug af Wireless Display.
 
CQE1-serien er også kompatibel med PressIT, når den er tilsluttet en modtagerenhed i Panasonics nye trådløse præsentationssystem.
 
Alternativt kan en række andre indbyggede terminaler bruges til at forbinde eksterne enheder til skærmene. Disse inkluderer 4 HDMI-terminaler, der understøtter HDMI CEC, så skærmen og tilsluttede enheder kan betjenes sammen, USB Type-C til tilslutning af mobile enheder og Serial, USB-, LAN-, PC- og lyd-terminaler samt indbyggede højttalere.
 
Begge skærmserier fra Panasonic er tilgængelige fra november 2020 (afhængigt af skærmstørrelse). Klik her for at få flere oplysninger om Panasonic SQE1-serien. Klik her for at få flere oplysninger om Panasonic CQE1-serien.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere