21.03.2019  |  Lager & distribution

Palby Marine automatiserer plukkeprocessen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Tornado Lagerautomater har Palby Marine opnået store gevinster som bedre udnyttelse af pladsen og færre plukfejl.

Som landets største grossist af maritimt udstyr og reservedele er Palby Marine en virksomhed, der har behov for en lagerløsning, der gør dem i stand til at lagerføre et bredt udvalg af reservedele og tilbehør. Og det skal være en løsning, der garanterer hurtig pluk og levering.

Investering i fremtiden

Med mere end 10.000 varenr. på lager var vejen frem en automatisering af lagerfunktionen. Så tilbage i 2009 tog Palby Marine beslutningen om at investere i en TORNADO lagerautomat fra Constructor.

Investeringen betalte sig, og efterfølgende har virksomheden investeret i flere automater. For et par år siden tog Palby Marine skridtet og implementerede batchpluk-funktionen. Resultatet var så godt, at man indkøbte yderligere to TORNADO'er.

Som Carsten Halling, Lagerchef forklarer: “Oprindeligt var det tanken at vi skulle ende ud med fire lagerautomater, men vi har fået en del mere småvarer end forventet. Samtidig har vi opnået store gevinster i forhold til tid og plads, så nu regner vi faktisk med at indkøbe yderligere et par automater fremadrettet.”

Læs mere og se en video her.

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere