06.10.2014  |  Lager & distribution

På blot 4,6 m2 opbevares ca. 1000 varenumre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Læs mere om, hvordan Epoke udnytter den fulde bygningshøjde, og derved sparer gulvplads

Epoke A/S havde i forbindelse med deres elektronikproduktion behov for at spare plads for opbevaring af deres ESD ruller og komponenter. Ved at lave hul igennem loftet og anvende loftrummet og dermed den fulde bygningshøjde, kunne der netop placeres en lille Kardex Shuttle XP i 5,8 meters højde. Lagerautomaten fylder kun et gulvareal på 4,6 m2, men indeholder ca. 1000 varenumre. Fra lagerautomaten aktiveres til hylden kommer med komponentruller går blot 15-30 sekunder. Installationen af Kardex Shuttle XP blev udført på en fredag efter lukketid, og allerede fredag aften blev lagerautomaten overleveret til Epoke, som derved kunne gå i fuld drift allerede mandag morgen.

Jan Hedegaard fra Epoke udtaler:”Kardex lagerautomaten har løst pladsproblemerne på vores elektroniklager. Desuden er vi med Kardex Optiflex funktionen sikret, at vi uden teknisk hjælp eller omkostninger løbende kan optimere vores højder, såfremt vi skal have nye eller andre højder på varer i lagerautomaten. Vi er meget tilfredse med forløbet med Kardex og ikke mindst, at lagerautomaten blev installeret på blot 9 timer, hvorfor vi ikke skulle stå stille i vores produktion”

Har du spørgsmål til løsningen hos Epoke, eller ønsker du at høre mere om lagerautomater fra Kardex, så ring til  Nikolaj Bjørn Eriksen på 31 13 70 74

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere