31.05.2018  |  Lager & distribution

Offentliggørelse: Kardex Remstar leverer lagerautomater til Det Danske Forsvar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det Danske Forsvar har de kommende 4 år valgt Kardex Danmark som leverandør af lagerautomation, vedligeholdelse og reparation.

Kaptajn Thanh Thi Thu Nguyen udtaler at ”Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen glæder sig, og ser frem til samarbejdet med Kardex Danmark”. 

Kardex Remstar Nordisk Direktør for New Business Hallvard Bergsodden udtaler: ”Vi er meget glade og stolte over at være valgt som leverandører til Det Danske Forsvar og ser frem til at fortsætte og udbygge samarbejdet med dem.”

Kardex producerer i dag omkring 50% af alle lagerautomater på verdensplan, og er dermed verdens førende producent af lagerautomater. Kardex Shuttle XP har siden sin lancering i 2004 været markedets mest foretrukne lagerautomat på verdens markedet og ligeledes i Skandinavien.

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere