24.10.2019  |  Branchenyt

Nyt toldstyringssystem vil gøre DB Schenker stærkere og mere effektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

DB Schenker, den førende logistikleverandør i Norden, vælger Descartes toldhånteringssystem for Danmark, Sverige og Norge. Descartes løsning med elektronisk og automatiseret håndtering af tolddeklarationer og toldlager giver en mere effektiv hantering og samtidig mulighed for DB Schenker at tilbyde kunderne nye tjenester.

- Vi ønsker at opnå en mere moderne toldhåntering mens ny EU-lovgivning udgør store udfordringer ved at holde vores gamle system opdateret.

Med Descartes løsning kan vi producere toldklarering på en mere effektiv måde og forhåbentlig øge vores markedsandel gennem en smartere forsyning af toldtjenester, siger Mikael Eriksson, Head of Customs hos Schenker AB i Sverige.

Med GCT fra Descartes modtager DB Schenker nu en fælles toldhåndteringsløsning til operationerne i Sverige, Norge og Danmark. Systemet giver blandt andet mulighed for at modtage og styre tolddokumenter elektronisk.

Det øger også produktiviteten ved at automatisk generere eksportdokumentation sammen med den tilsvarende importdokumentation mellem landene i en integreret proces.

- Descartes opfylder vores krav som en global etableret totalleverandør af et komplet og dokumenteret toldsystem. Vi er en del af en stor international koncern og det er vigtigt at vores leverandører er på samme niveau, siger Mikael Eriksson.

Automatiserad proces strømliner tullhanteringen

Med løsningen fra Descartes har DB Schenker nu en fælles toldstyringsløsning til operationerne i Sverige, Norge og Danmark.

- Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til DB Schenkers udvikling og succes",

Vores komplette Saas-løsning til toldbehandling er altid opdateret for at opfylde de nuværende krav og forskrifter og håndterer effektivt et stort antal tolddeklarationer med en høj grad af automatisering, siger Lars Persson, Sales Director Nordic Region på Descartes.

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere