07.10.2021  |  Branchenyt

Nyt partnerskab med Melitek

Indhold fra partner Hvad er dette?

Axacon kan præsentere endnu et stærkt samarbejde. Denne gang med Melitek – en privatejet dansk virksomhed, der har specialiseret sig i elastomer og polymer compounds til sundhedssektoren.

Vi kan præsentere endnu et stærkt samarbejde, med Melitek – en privatejet dansk virksomhed, der har specialiseret sig i elastomer og polymer compounds til sundhedssektoren.

Innovative og bæredygtige produkter kombineret med en høj service, har givet en Melitek en betydelig vækst, der har betydet en større udvidelse af lagerfaciliteterne i hovedsædet i Nr. Alslev.

Melitek arbejder kontinuerligt på at optimere produkter og servicering af kunder mest muligt. Samtidig skal de håndtere stigende eksterne krav til kvalitetssikring og dokumentation.

Derfor har de valgt at indgå et samarbejde med Axacon, om at lade Axacon WMS optimere og styrke lagerlogistikken. 

Vi ser frem til et godt og langt partnerskab.

Velkommen til Melitek!

Tags: Axacon

Mere fra Axacon

Axacon

http://www.axacon.dk

LAGERSTYRING DER BETALER SIG - Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung? Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift af lagersty…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere