18.02.2014  |  Lager & distribution

Nyt fuldautomatisk lagerautomatsystem præsenteres på LogiMAT 2014

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kardex Remstar demonstrerer sin Logistikekspertise på LogiMAT 2014 i Stuttgart 25.-27. februar. Ved brug af sloganet ”Order picking starts with storage”, vil vi præsentere alt omkring kompakt lagring og smarte plukkeløsninger på stand 651 i hal 1.

Kardex Remstar leverer effektive og pålidelige løsninger for pluk og lagring til alle brancher efter ”varer-til-mand” princippet. Den seneste applikation sort2ship er løsningen, når der er behov for bufferlagring eller sekventielle ordrer.

Med sort2ship er det muligt for kunden at gruppere ordrelinjer fra forskellige lagersystemer, det kan være lagerautomater, paternostre og lagerreoler, på en tidsbesparende og omkostningseffektiv måde. Ved hjælp af rullebaner bliver boksene med varer transporteret til en bufferlokation, hvor de lagres midlertidigt på mindst mulig plads.  Ved behov kan boksene sorteres efter kundens valgte kriterier. For eksempel i ordrerækkefølge, efter leveringstid eller efter andre kriterier. Sort2ship gør lagerterminaler og e-handelsvirksomheder med tusindvis af ordrelinjer per dag i stand til at øge plukkeeffektiviteten med op til 35 %. Sort2ship er også velegnet til dagligvarebranchen.

Med sloganet ”Order picking starts with storage” er Megamat RS vertikal karrusel og Shuttle XP lagerautomat grundlaget for effektive plukkeløsninger fra Kardex Remstar.  Det moderne og brugervenlige softwareprogram Power Pick Global gør det muligt at benytte batchplukning, og brugervenlige løsninger som ”pick to light” eller ”put to light” kan integreres.  På LogiMAT 2014 vil Kardex Remstar også præsentere sine servicekoncepter.

Om Kardex Remstar

Kardex Remstar udvikler, producerer og vedligeholder dynamiske lagerautomater. Vi er førende leverandør af lagerautomater, paternostre, ordreplukningssoftware og service. Kunder fra alle brancher bruger løsninger fra Kardex Remstar til at organisere deres intralogistikprocesser på en enklere og mere gennemskuelig måde samt for at spare plads og nedskære procesomkostninger. Kardex Remstar’s kunder kommer fra en lang række af virksomheder, såsom bilindustrien, elektronikindustrien, detailhandel, e-handel, maskinindustrien, kemi- og farmaceutisk industri samt sundhedsplejen.

Kardex Remstar har to produktionssteder i Tyskland (Bellheim og Neuburg). Til dato har selskabet installeret omkring 140.000 dynamiske lagersystemer globalt og mere end 1.000 i Danmark. Kardex Remstar aktiv i over 30 lande og beskæftiger omkring 1.200 ansatte på verdensplan.

Yderligere information kan fås på www.kardex-remstar.dk

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere