23.09.2020  |  Branchenyt

Nyt automatiseret DSV-lager i Oslo imødekommer e-handelsbehov

Nyt DSV-lager i Vestby, Oslo på godt 50.000 kvdratmeter er nu driftigt. Det er udstyret med et automatiseret lager- og hentningssystem, suppleret af traditionelle plukhylder, hvilket gør det særligt egnet til e-handelsvirksomheder.

DSV’s nye lager er en investering, der sikrer virksomheden øget lagerplads og -fleksibilitet, samt en mere effektiv plukning af varer. Det betyder, at virksomheden kan tilbyde deres kunder omkostningsbesparende ydelser ved hjælp af det nye lager. 

Samlet set gør det ligeledes DSV bedre egnet til at servicere e-handelsvirksomheder i fremtiden. Det automatiseret lager- og hentningssystem systemet bliver også grundlaget for en mulig automation af virksomhedens andre varehuse. 

Klimaaftrykket mindskes

DSV har arbejdet med miljø- og bæredygtighedsaspekter igennem hele processen for at sikre at faciliteterne lever op til de standarder, det kræver for at opnå det ønskede bæredygtighedscertifikat Breeam-NOR. Derigennem understreger de fokusset på miljø- og klimaaftryk indenfor logitisk.  

“Udover det generelle aftryk, som de nye faciliteter sætter, så er det nødvendige strømforbrug for at operere det nye automatiserede system betydeligt mindre end en konventionel pluknings- og pakningsdrift, og dermed bidrager det positivt til de miljø- og bæredygtighedsmål, vi har forpligtet os til,” siger Brian Winther Almind, adm. Vicedirektør, Group Property, DSV Panalpia A/S.  

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere