23.09.2020  |  Branchenyt

Nyt automatiseret DSV-lager i Oslo imødekommer e-handelsbehov

Nyt DSV-lager i Vestby, Oslo på godt 50.000 kvdratmeter er nu driftigt. Det er udstyret med et automatiseret lager- og hentningssystem, suppleret af traditionelle plukhylder, hvilket gør det særligt egnet til e-handelsvirksomheder.

DSV’s nye lager er en investering, der sikrer virksomheden øget lagerplads og -fleksibilitet, samt en mere effektiv plukning af varer. Det betyder, at virksomheden kan tilbyde deres kunder omkostningsbesparende ydelser ved hjælp af det nye lager. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Samlet set gør det ligeledes DSV bedre egnet til at servicere e-handelsvirksomheder i fremtiden. Det automatiseret lager- og hentningssystem systemet bliver også grundlaget for en mulig automation af virksomhedens andre varehuse. 

Klimaaftrykket mindskes

DSV har arbejdet med miljø- og bæredygtighedsaspekter igennem hele processen for at sikre at faciliteterne lever op til de standarder, det kræver for at opnå det ønskede bæredygtighedscertifikat Breeam-NOR. Derigennem understreger de fokusset på miljø- og klimaaftryk indenfor logitisk.  

“Udover det generelle aftryk, som de nye faciliteter sætter, så er det nødvendige strømforbrug for at operere det nye automatiserede system betydeligt mindre end en konventionel pluknings- og pakningsdrift, og dermed bidrager det positivt til de miljø- og bæredygtighedsmål, vi har forpligtet os til,” siger Brian Winther Almind, adm. Vicedirektør, Group Property, DSV Panalpia A/S.  

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere