13.10.2022  |  Innovation

Ny type årsrejseforsikring gør det nemmere for mindre virksomheders ansatte at have verden som arbejdsplads

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er slut med at registrere rejsedage, når du har købt den nye årsrejseforsikring fra Europæiske ERV. Forsikringsløsningen er specielt udviklet til mindre virksomheder med rejsedage.

Indtil nu har det været standard, at der skulle registreres rejsedage, hver gang virksomhedens ansatte var afsted på erhvervsrejser. Med den nye årsrejseforsikring for mindre erhverv, som er til små virksomheder med maks. 9 ansatte, er det ikke længere nødvendigt. Derved spares tid, som kan bruges på kundemøder og andre vigtige opgaver.

Købes online - gælder med det samme

I modsætning til traditionelle erhvervsrejseforsikringer, som typisk kræver en tilbudsfase, købes årsrejseforsikringen til mindre erhverv på Europæiske ERV’s hjemmeside. Når købet er gennemført, fremsendes forsikringspolicen pr. mail. Derefter kan du/I trygt tage af sted. Det hele klares på få minutter.

God grunddækning og ekstra tilvalg

Forsikringen består af en grunddækning, der dækker de behov, som de fleste virksomheder har:

 • Akut sygdom og tilskadekomst
 • Krisehjælp
 • Hjemtransport
 • Ledsagelse og tilkaldelse
 • Privat ansvar og juridisk assistance

Med de tre muligheder for tilvalg, kan forsikringen tilpasses yderligere, så man også er dækket i forbindelse med:

 • Afbestilling
 • Bagage – bortkomst, tyveri eller forsinkelse
 • Tryghedspakke (evakuering, forlænget ophold, redning m.m.)

Årsrejseforsikringen gælder i hele verden

Årsrejseforsikringen skal skabe tryghed for den udsendte, uanset destination. Derfor gælder forsikringen i hele verden (dog ikke i krigszoner).

Duty of care

Som arbejdsgiver har man et ansvar for sine ansatte, når de rejser i forbindelse med arbejdet. Uanset om det er i Danmark eller i udlandet. Den såkaldte ”Duty of Care”. Så den ansatte er sikret hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Det er her årsrejseforsikringen skaber tryghed.

Hvem kan købe årsrejseforsikringen?

Årsrejseforsikringen er specielt udviklet til selvstændige, freelancere og virksomheder med maksimalt 9 ansatte.

Hvad hvis virksomheden har mere end 9 ansatte?

Har virksomheden mere end 9 ansatte, kan årsrejseforsikringen for mindre erhverv ikke benyttes. Europæiske ERV har dog også løsninger til virksomheder med mere end 9 ansatte. Disse muligheder findes HER.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 33 27 83 40 og få nærmere oplysninger om dine muligheder.

Få mere at vide

På vores hjemmeside kan du læse mere om/bestille årsrejseforsikringen for mindre erhverv. Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål og købe forsikringen, så du og dine kolleger trygt kan rejse afsted.

Mere fra EUROPÆISKE ERV

EUROPÆISKE ERV

ERV.dk

 • info@erv.dk
 • 33 25 25 25
 • Frederiksberg Allé 3 1790 København V

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi har skabt tryghed for vores kunder i mere end 100 år. Både for erhvervskunder og privatkunder.  Europæiske ERV er del af den tyske forsikringskoncern ERGO.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere