08.06.2018  |  Produktion

Ny logistikløsning optimerer produktionen hos Louis Poulsen

Logistikvirksomheden Handy Transportvogne har i samarbejde med Louis Poulsen udviklet specialtilpassede vogne, der skaber et bedre vareflow og effektiviserer produktionen.

Louis Poulsen, der producerer ikoniske designlamper af blandt andre Verner Panton, Arne Jacobsen og Poul Henningsen, har fået udviklet særligt tilpassede lagervogne. Vognene er udviklet i samarbejde med logistikeksperten Handy Transportvogne med henblik på at lette logistikprocessen.

”Vi fandt ud af, at hvis vi kunne ændre logistikken, så komponenterne til vores lamper var klar, når de ankom til montageområdet, ville vi opnå en kraftig optimering af processen”, fortæller Torben Jørgensen, der er Supply Chain Operation Director hos Louis Poulsen.

Læs også: Samarbejdende robottor flytter ind i de små produktionsvirksomheder

Ud fra lampeproducentens forespørgsel blev der udviklet en prototype. Den blev efterfølgende testet og justeret, så løsningen passede til virksomhedens unikke behov og arbejdsgange. Herefter blev der installeret skinner i produktionshallen for at gøre det nemmere at holde styr på vogntogene.

”Med de nye transportvogne, der kører som togvogne efter hinanden, er det lykkedes. Det har skabt et bedre vareflow, et bedre overblik, og det har løftet vores effektivitet i montagen til et nyt niveau”, siger Torben Jørgensen.

- EST

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere