16.09.2020  |  Branchenyt

Ny Country Manager for Air & Sea Logistics Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Birger Tejls (49) er tiltrådt som Country Manager for Dachser Denmarks kontor for Air & Sea Logistics i Hvidovre, hvor han skal være med til at styrke Dachsers position på det danske marked for sø- og luftfragt.

Den nye chef for Dachser Air & Sea Logistics Denmark tiltrådte den 1. august 2020. Han har mere end 25 års erfaring inden for logistikbranchen og fra forskellige lederstillinger hos nogle af de største spillere på markedet.

”Jeg ser et kæmpe potentiale på det danske sø- og luftfragtsmarked for Dachser,” fastslår Birger Tejls, Country Manager for Air & Sea Logistics Denmark. ”Dachsers position på det europæiske marked for vejtransport giver Air & Sea Logistics et fantastisk fundament for den fremtidige udvikling. Vi vil have fokus på at skabe en stærk kundeorienteret organisation, hvor vi konsekvent deler vores faglige indsigt med vores kunder. Vi skal styrke og ’finetune’ vores services, der skal være konkurrencedygtige, både løsningsmæssigt og prismæssigt.”

Nordisk netværkssamarbejde

De sidste 25 år har Birger Tejls beskæftiget sig med en lang række forskelligartede opgaver inden for sø- og luftfragt og logistikløsninger. Hans arbejde dækker over alt fra salg til drift.

Tejls er oprindeligt uddannet sø- og luftfragtspeditør hos Samson Transport i Herning. Samson Transport blev opkøbt af DSV i 1997, og i 2000 fik han blandt andet ansvaret for at starte et nyt kontor for sø- og luftfragt op i Bangladesh som Country Manager. Efter 19 år i DSV-koncernen kom han i 2012 til det danske selskab Carelog Freight Service som søfragtansvarlig. Carelog Freight Service blev opkøbt af Panalpina i 2017, hvor han senest var Country Head of Marketing & Sales.

”Vi skal vækste baseret på fremdrift på en række forskellige parametre, blandt andet vores organisation og interne processer, kommunikation, leverandøraftaler og naturligvis en service- og kundefokuseret salgsindsats,” fortsætter Birger Tejls. Han øjner samtidig en mulighed for at styrke det nordiske samarbejde, både med de syv filialer for vejtransport i Skandinavien og med Dachsers sø- og luftfragtkontorer i Sverige og Finland.

Dachser Air & Sea Logistics åbnede et kontor i Göteborg i maj 2019. Udover filialen i Hvidovre driver logistikvirksomheden også sø- og luftfragtaktiviteter fra fire filialer i Finland.

Mere fra DACHSER Intelligent Logistics

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

Til rådighed for dig. Overalt i Europa. Fremragende logistikservices i et af verdens stærkeste transportnetværk. Så standardiseret som muligt. Så individuelt som nødvendigt. Kundespecifik, højeffektiv og unikt integreret - det er intelligent logistik fra DACHSER.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere