03.09.2015  |  Lager & distribution

Novo investerer 500 mio. i nyt lager

Medicinalgiganten Novo Nordisk vil bruge en halv milliard på at opføre et nyt lager til råvarer i tilknytning til sine eksisterende faciliteter i Hillerød.

Novo Nordisk har i dag annonceret, at virksomheden vil investere 500 millioner kroner på et nyt storlager til råvarer, der skal opføres i forbindelse med medicinalgigantens øvrige faciliteter i Hillerød.

Lageret, der bliver på 19.000 m2, skal fremover håndtere alle indkomne råvarer til selskabets produktion i Danmark og vil få en kapacitet på omkring 17.000 paller, samt 70 ansatte i tillæg til de 1.900 Novo allerede beskæftiger i området.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Nomeco bygger kæmpe lager i Køge

"Investeringen i Hillerød understreger vores langsigtede planer om at investere i Danmark. Hillerød er strategisk central for Novo Nordisk, og vi nu konsoliderer vi vores indgående flow af råvarer her," siger senior VP for Devices & Supply Chain Management i Novo Nordisk, Susanne Hundsbæk-Pedersen, i en pressemeddelelse.

Første spadestik til det nye lager bliver taget allerede dags dato og efter planen skal det være i fuld operation ved udgangen af 2017.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere