05.08.2020  |  Branchenyt

Neovia Logistics investerer i robotlager fra Element Logic

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tredjepartslogistikvirksomheden Neovia, som arbejder med førende virksomheder inden for bilindustrien, industrien, luftfart og teknologi, har indgået en aftale med Element Logic om at installere et AutoStore-robotlager i Desford.

Robotlagersystemet i Desford er et nøgleprojekt for begge virksomheder og markerer en markant ændring for Neovia i forhold til at forbedre måden, hvorpå små varer håndteres på deres varelagre. For Element Logic, en af markedets første AutoStore-partnere, er dette det første projekt i Storbritannien efter over 90 installationer spredt ud over hele Europa. 

”Som en førende serviceudbyder er Novia altid fokuseret på at imødekomme og overgå de høje standarder fra vores kunder. Af den grund søger vi løbende at forbedre vores processer og sikre rettidig forsendelse af ordrer med 100 % nøjagtighed. Vi har altid haft en meget effektiv, men dog manuel proces, For at understøtte vores kunders vækst og foregribe et skrumpende arbejdsmarked, havde vi brug for en ny tilgang,” forklarer Guidi Van Gompel, Neovia Logistics’Solution Director for EAME. 

”Vi undersøgte mange forskellige løsninger og konkluderede, at et AutoStore-robotlager er det mest egnede, effektive og fleksible system. Det har ingen single-points-of-failure (SPOFs) og har en oppetid på næsten 100 %,” tilføjer Guidi Van Gompel og fortsætter:

”Element Logic demonstrerede fordelene ved systemet og delte deres egne erfaringer som en af markedets førende AutoStore-leverandører, hvilket medførte, at vi valgte dem som partnere til denne implementering.”

Læs mere her.

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore. AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas. Takket være Aut…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere