13.06.2018  |  IT

Case: Muligheden for at arbejde offline gjorde udslaget, da der skulle købes nyt Mobil WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da der skulle investeres i en ny lagerscannerløsning var det muligheden for at arbejde offline der gjorde udslaget. Med Tasklet Factorys Mobile WMS behøver vi ikke længere at have WiFi over hele lageret, da man har muligheden for at arbejde offline.

Udfordringerne

HIT Trading påbegyndte for få år tilbage at digitalisere deres lager, en større process, der skulle ende ud i en væsentlig effektivisering af lagerprocesserne. En af de udfordringerne de stod over for var, at de grundet plukfejl, fik sendt enten det forkerte antal vare eller simpelthen de forkerte produkter afsted til kunderne – det kostede dem selvfølgelig penge såvel som tid, men gav dem også en dårlig rating hos kunderne. Derfor var et af deres største ønsker at nedbringe antallet af plukfejl, så deres forsendelser kunne blive mere præcise.

Da HIT trading for nylig opdaterede deres ERP-system, valgte de samtidigt at kigge på en Mobil WMS scannerløsning til lageret. Dette gjorde de i samarbejde med deres ERP-partner Xperit fra Holland.

Lagerchef Harm Plasmans forklarer: “Xperit fortalte os om Tasklet Factorys Mobile WMS løsning, og de havde kun gode ting at sige om løsningen, og anbefalede det til os.”

On- og offlinefunktionalitet

“Jeg har været ansat i HIT Trading i 10 år, så jeg har set situationen før og efter vi implementerede lagerstyringsløsningen. Det første lager HIT Trading ejede, havde WiFi, men meget dårlig WiFi. Det betød, at vi havde mange problemer med plukordrerne.

"Med Tasklet Factorys Mobile WMS løsning behøver vi ikke længere at have WiFi over hele lageret, fordi man har muligheden for at arbejde offline. Hvis det går godt, oplever jeg en større vilje fra medarbejderne, eftersom det er dem som arbejder med scannerne. Løsningen fra Tasklet Factory hjælper os med at plukke ordrerne rigtigt, hvilket resulterer i færre eller slet ingen fejl. WiFi-problemer er en af grundene til, at vi valgte den mobile WMS-løsning fra Tasklet Factory,”  forklarer Harm Plasmans.

Fordelene

Efter vi er begyndt at bruge Mobile WMS, plukker vi både antal og varetype mere præcist. Vi er meget tilfredse, og har ikke oplevet problemer med scannerne. De virker rigtig godt, og svigter os aldrig. Vi oplever langt færre fejl, og situationer hvor kunden ringer og klager over fejlleverancer, hører fortiden til. Det er ikke kun lageret der har oplevet forbedringer efter implementeringen, også vores bogholderi kan mærke en forskel, de skal ikke længere lave så mange kreditnotaer. Den største fordel er dog, at det har frigjort en masse arbejdstimer til vi kan gennemføre flere forsendelser med det samme antal medarbejdere. Vi har nu større kundetilfredshed, og det har gjort HIT Trading mere effektiv,” afslutter Harm Plasman.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and Operations.

Mød flere tilfredse kunder her:  http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Hos Tasklet Factory er vores primære fokusområde udvikling af vores Mobile WMS løsning. Vores applikation til Microsoft Dynamics 365 FO/AX og Dynamics 365 BC/NAV bruges af kunder over hele verden og har været på markedet siden 2008. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres arbejdsprocesser på lageret og skaber værdi ved at levere d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere