12.05.2018  |  IT

Mobile WMS sikrer fuld produktions-sporing hos HAMA perler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Malte Haaning Plastic valgte en løsning, hvor produktionsmedarbejderne anvender håndterminaler med Mobile WMS, og arbejder med data direkte i Dynamics NAV. Valget skete efter rådgivning fra Teknologisk Institut, og det valg er de glade for i dag.

Malte Haaning Plastic A/S, der er virksomheden bag de verdenskendte HAMA® plastikperler, stod overfor at skulle indføre fuldstændig sporbarhed i deres produktion - fra det rå plastikgranulat kom ind på lageret, til de færdige produktæsker med plastikperler blev sendt ud til forhandlerne. Malte Haaning Plastic valgte en løsning, hvor produktionsmedarbejderne anvender håndterminaler med Mobile WMS, og arbejder med data direkte i Dynamics NAV. Valget skete efter rådgivning fra Teknologisk Institut, og det valg er de glade for i dag, fortæller Salgs- og marketingskoordinator, Birgitte Gregersen: Vores produkter er en kompleks sammensætning af mange simple komponenter i mange forskellige farver, så vi behøvede hjælp fra computere og håndterminaler til at holde styr på alle nødvendige data, og vi er sikre på, at det var den helt rigtige løsning vi valgte.

Brugervenlighed og tilpasningsmuligheder

Det var meget vigtigt for Malte Haaning Plastic, at løsningen var brugervenlig, da deres medarbejdere i produktionen ikke er vant til at arbejde med computere og IT. Applikationen på håndterminalerne, skulle præsentere den nødvendige information på en relevant og overskuelig facon, og samtidig hjælpe medarbejderne gennem arbejdsprocesserne. Det var derfor afgørende, at Mobile WMS fra Tasklet Factory kunne tilpasses, så løsningen passede præcist ind i brugernes daglige arbejdsrutiner, forklarer Birgitte Gregersen: Løsningen er blevet godt modtaget, da den er lavet efter de procedurer, de i forvejen arbejder efter, og nu hjælper håndterminalerne dem i den daglige rutine.

Højere kvalitet - færre gåture

Udover sporbarhed i produktionen, har Mobile WMS betydet et kvalitetsløft produktionsmæssigt. Da alt skannes sikrer det, at produktet er korrekt, når det kommer ud til slutbrugeren. De ekstra arbejdsgange i forbindelse med skanning under modtagelse og produktion har vist sig at blive opvejet af Mobile WMS. I og med at brugerne har data fra ERP systemet tilgængelige hos sig hele tiden via terminalerne, slipper de for at gå frem og tilbage mellem stationære computer for at printe papir og foretage indtastninger. Problemer med løsningen i det daglige er ikke noget medarbejderne oplever, ligesom deres frygt for et langsommeligt system har vist sig at være ubegrunde.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV & Dynamics 365 for Operations / Dynamics AX.

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Tasklet Factory er et dansk firma, der udvikler mobile applikationer til Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and OperationsTasklet Factory's team har været involveret i udvikling af mobile applikationer og integration til Microsoft Dynamics NAV / 365BC &  AX / 365FO i mere end 10 år. Vores mission er at optimere vore kunders arbe…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere