16.05.2018  |  IT

Case: Mobile WMS hjælper Andromeda med information om produktion og lagerprocesser i realtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Andromeda Group er den hurtigst voksende gruppe af firmaer i industrien omkring Middelhavets Aquakultur med aktiviteter over hele Europa, og med eksport til hele verden.

I 2013 besluttede Andromeda at investere i en ny version af Microsoft Dynamics NAV, og at udbrede dette til produktions- og lagerområderne for derved at øge effektiviteten i deres produktion og lagerprocesser. En mobil WMS-løsning, som dækkede både produktion og lager, var påkrævet for at nå dette mål.

Udfordringer i forhold til sporing af produkter

Jose Vicente Ruiz IT Chef hos Andromeda:

”Inden WMS blev implementeret, havde vi store problemer med at spore alle producerede og solgte produkter. Nu kan vi spore hver enkelt kasse. En anden stor udfordring, før WMS blev implementeret, var hvordan vi kunne få præcis viden om materialeforbrug, og derfor også produktionsomkostninger. Efter WMS-implementeringen er vores præcision i omkostningsstyring forbedret.”

Valg af Mobil WMS løsning

”Vores eksterne konsulent fra Grækenland kendte til Tasklet Factorys Mobile WMS scannerløsning. Vi havde et møde og fik en onlinedemo af Tasklet Factory og besluttede, efter at have overvejet andre løsninger, at implementere det.

Vi er et komplekst firma i en kompleks industri. Fleksibilitet til ændring af afgifter var en vigtig faktor. Da Tasklet Factorys løsning er inkluderet og udviklet i NAV, gjorde det det lettere for os at holde systemerne ensartet.

Vi havde brug for en fleksibel løsning, som kunne håndtere såvel produktion- som lagerprocesser.”

Hvilke afdelinger har haft glæde af Tasklet Factorys løsning?

”Der er faktisk flere afdelinger der har glæde af løsningen:

  • Produktion og lager: Bedre kontrol og højere effektivitet
  • Kvalitet: Bedre muligheder for sporing
  • Indkøb og salg: Realtids informationer om produktions- og lagerprocesser
  • Bogholderi: Mere præcis information

Målbar forbedring efter implementeringen af løsningen

Løsningen har resulteret i færre fejl i produktionen og i forsendelserne. Desuden har vi præcis information til indkøb og salg om den tilgængelige lagerbeholdning.

Det var vigtigt for os at have single-point-of-contact, så vi lyttede til Tasklet Factorys anbefalinger om hvilke enheder der lever op til vores krav. Vi har to forskellige typer enheder (Intermec/Honeywell og Zebra/Motorola).”

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and Operations

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Hos Tasklet Factory er vores primære fokusområde udvikling af vores Mobile WMS løsning. Vores applikation til Microsoft Dynamics 365 FO/AX og Dynamics 365 BC/NAV bruges af kunder over hele verden og har været på markedet siden 2008. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres arbejdsprocesser på lageret og skaber værdi ved at levere d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere