22.05.2015  |  Branchenyt

Mitsui-Soko køber Prime Cargo

Japanske Mitsui-Soko Group har opkøbt logistikvirksomheden Prime Cargo.

Logistikudbyderen Mitsui-Soko Group, der har hovedkontor i den japanske hovedstad Tokyo, har købt den danske transport- og logistikvirksomhed Prime Cargo, der tilbyder en bred vifte af tredjeparts logistikløsninger. Købet omfatter Prime Cargo A/S, Steamline A/S og Prime Cargo (HK) Ltd.

Læs også: Q-System leverer transportanlæg til Prime Cargo

Gennem de seneste år har ejerne af Prime Cargo gradvist overdraget ledelsen af ??virksomheden til det nye ledelsesteam, og ifølge grundlæggerne af virksomheden er det nu det helt rigtige tidspunkt at overdrage ejerskabet til et selskab, der har de samme værdier som Prime Cargo, og som ønsker at drive virksomheden videre i samme ånd. 

"Dette (opkøbet red.) vil gøre det muligt at fremskynde vores nuværende vækststrategi, og vi vil fortsætte som det Prime Cargo, som alle kender i dag. I årenes løb har vi skabt et unikt miljø og en kultur med både vores kunder og internt med vores medarbejdere. Det vil også være vores primære fokus i fremtiden", siger administrerende direktør i Prime Cargo Morten Nielsen, der beholder sin post efter salget. 

De to logistikvirksomheder har tidligere haft et strategisk samarbejde. 

- SSM 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere