08.02.2023  |  Lager & distribution

Mitsubishi truck til DM i Skills

Indhold fra partner Hvad er dette?

EDiA EX til DM i Skills

I weekenden løb DM i Skills af stablen i Fredericia, og her havde vi, i samarbejde med EUC Lillebælt, sat vores Mitsubishi EDiA EX elektriske 4 hjulet gaffeltruck til rådighed.

Der var igen stor interesse for vores gaffeltruck, og mange var imponeret over EDiA EX firhjulsstyring!

Da pladsen var træng, kunne man nemlig virkelig se og mærke hvordan 100° styreakslen, med dobbelte drivmotorer kom til sin ret.

Denne truck skal ses og prøves!
- læs mere om vores elektriske EDiA EX gaffeltrucks her: www.mitsubishi-forklift.dk/EDiA-EX

(På billedet ses elever fra EUC Lillebælt) – Stor respekt til alle eleverne som stillede op i konkurrencerne! Og et stort tillykke til alle vinderne!

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere