28.11.2014  |  Branchenyt

Min vej til SCM-jobbet: Jesper Eichler Jacobsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Jesper Eichler Jacobsen, product manager i EET Group, har sammen med Stine Lundsgaard Mikkelsen vundet GS1-prisen for bedste CBS HD-SCM Business Project på konferencen 3rd Supply Chain Leaders Forum 2014.

Hvad kan du bruge prisen til karrieremæssigt?
Hvorvidt jeg kan anvende prisen i min karriere, har jeg ikke taget stilling til, da målet med vores projekt ”EET Group – Spare Parts Classification and Forecasting” ikke var at vinde en pris. Det er dog altid rart at blive anerkendt for sit arbejde, og med normineringen har vi vist, at vi er i stand til at omsætte teori til praksis, bearbejde en konkret problemstilling og skabe resultater. Vores projekt kan potentielt reducere ETT Groups lagerkapital med 54 procent og forbedre leveringsevnen over for kunderne væsentligt.  

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Kim Poulsen

Hvilket job har du om fem år?
Forhåbentlig et spændende job, hvor jeg har mulighed for at drage nytte af de erfaringer og den viden, jeg har tillagt mig. Jobbet må gerne være afvekslende og give mig en masse interessante udfordringer.

Hvad er det bedste ved at arbejde med SCM?
Jeg har en baggrund som produktionsingeniør, hvor mit fokus primært har ligget på, hvad der sker inden for virksomhedens fire vægge. For at udvide min horisont og mine kompetencer var det derfor et helt naturligt valg at læse en HD SCM.  

Om Jesper Eichler Jacobsen

Uddannelse: HD SCM, CBS (forventet 2015) og produktionsingeniør, Odense Teknikum

Seneste job: Product manager hos Telenor og produktionschef hos Aarslev Polymere Industri.

Det bedste ved SCM er, at det favner så bredt, og der altid er noget, man kan forbedre. At identificere en aktuel problemstilling og analysere sig frem til den mest optimale løsning under de givne omstændigheder, synes jeg, er spændende. Jeg har det bedst, når tallene taler for sig selv, og man derved kan dokumentere, hvad der er den mest optimale løsning.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Jesper Kjær Jensen

Hvad skal de 5.000 kroner, der følger med prisen, bruges til?
De bliver nok sat ind på opsparingskontoen, så jeg kan tage på ferie, når jeg er færdig med det sidste år af min uddannelse.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere