Min vej til SCM-jobbet: Brian Pedersen
For Brian Pedersen, konsulent hos Logio Consulting, er det meget motiverende at kunne hjælpe virksomheder til en bedre lønsomhed gennem forbedret logistik.
Hvordan fik du dit nuværende job?
Jeg har stiftet bekendtskab med Logio tidligere, da jeg var i en anden organisation, hvor vi brugte Logio som projektleder. Og så har jeg meget bevidst målrettet min kompetenceprofil, så jeg har mine styrker inden for supply chain, lager og distribution, som netop er de områder, som Logio arbejder med. Jeg har også siddet som konsulent i en tidligere stilling, hvor jeg havde fokus på at optimere lager og produktion.
Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Ida Skov Jensen
Hvad er det bedste ved at arbejde med SCM?
Det fedeste ved at arbejde med SCM er netop kompleksiteten, og at man hele tiden bliver udfordret og skal holde sig opdateret med den nyeste viden og teknologi. Noget af det bedste og mest udfordrende er, at det er et must at tænke i helheder. Det er et arbejde, hvor man fokuserer på kæder, og derfor skal man altid tænke i holistiske løsninger. Det gør, at man hele tiden bliver udfordret og aldrig arbejder med one size fits all-løsninger. Samtidig bliver logistik og SCM tillagt større og større værdi i organisationer, så det er meget motiverende at kunne hjælpe virksomheder til en bedre lønsomhed gennem forbedret logistik.
Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Lone Kavin
Om Brian Pedersen
Uddannelse:
Cand.merc. og produktionsingeniør fra SDU.
Tidligere stillinger:
Produktionsingeniør hos Coop,
konsulent hos Four Design.
Hvilket job har du om fem år?
Forhåbentlig er jeg stadig logistikkonsulent hos Logio. Her er der ingen rutineopgaver, og man bliver hele tiden udfordret. Og det er i bund og grund det vigtigste for mig, så jeg hele tiden kan udvikle mig fagligt og personligt.
Hvad er dit bedste karriereråd?
Det er, at man skal arbejde med det, man er god til. For at man kan bidrage med noget og gøre en forskel, så skal man have nogle spidskompetencer. Du skal næsten aldrig stille dig tilfreds og hele tiden udvikle dig. Og her kræver både personlig og faglig udvikling, at man hele tiden har en lyst til at blive bedre.