03.07.2018  |  Branchenyt

Millionordre til Riantics

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nordjyske Riantics har netop lukket en ordre i USA på et betragteligt tocifret millionbeløb. Det er endnu et afgørende kapitel i væksteventyret, og jagten på endnu flere kvalificerede medarbejdere er sat ind.

Der er brede smil over hele linjen hos Riantics i Arden, som netop har lukket en strategisk vigtig aftale med verdens tredjestørste producent af Fast Moving Consumer Goods, altså hurtigt omsættelige forbrugsvarer.

Riantics skal levere en stand-alone løsning koncentreret omkring deres patenterede Layer Picker®, indeholdende palletransportsystemer og fuldautomatiske pallekraner til indlagring af produktpaller.

Millionordren er den tredje i rækken fra samme kunde, der planlægger at investere i Riantics’ automatiseringsløsninger i USA fremover; her beløber potentialet for samarbejdet sig til et trecifret millionbeløb. Hvem kunden helt præcist er, er indtil videre en hemmelighed.

Udviklingen i Riantics har for alvor taget fart efter virksomheden i 2016 blev opkøbt af tyske Körber. På to år er medarbejderstaben vokset fra 86 til 120 personer  – og ved udgangen af 2018 regner man med at have 150 medarbejdere ved Riantics. Der er tale om blandt andet programmører, ingeniører og folk, der arbejder med salg.

“Den rejse, vi har været på, har været spændende. Virksomheden har været gennem et turn around efter vi blev opkøbt. Parløbet med Körber Logistics Systems og organisationens mange datterselskaber og videns hubs, er benzinen i den motor, der driver Riantics frem i førerfeltet nu. Den seneste ordre fra USA er et godt eksempel på en kunde, der ikke kun kigger på den løsning, de køber, men også har øje for vores bagland og de muligheder, vi kan tilbyde på sigt. Med Körber-organisationen køber man sig også en sikkerhed for ”state-of-the-art”-løsninger og den nyeste digitale know-how; alt det der er indbegrebet af Industri 4.0. ” siger CEO Hans-Henrik Jensen.

Mere fra Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S

www.koerber-supplychain.com

Körber Supply Chain DK A/S (tidl. Riantics/Qubiqa/Univeyor) er en automatiseringsvirksomhed, som udvikler og fremstiller kundetilpassede logistikløsninger til avanceret lagerstyring og -drift. Sortimentet omfatter produkter og systemer til fuldautomatisk håndtering af varer og materialer samt et omfattende serviceprogram. Körber Supply Chain DK A/S er især…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere