21.02.2022  |  Produktion

Meritor vælger KNAPPs automatiserede produktionsløsning til anlægget i Lindesberg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Meritor, verdens førende leverandør af løsninger til bilindustrien, har bestilt KNAPP til at levere en logistikløsning til produktionsforsyning til sin virksomhet i Lindesberg, Sverige. Løsningen, som blandt andet består af højlager og pallekraner, give

Meritor har valgt KNAPP til fase 2 af deres "Inbound" projekt. KNAPP vil levere hardware og software til det meste af den automatisering, som Meritor vil installere. Gian Luca Albert, General Manager, Operations, Europe siger:

”Vi valgte KNAPP, fordi de kunne levere den bedste tekniske løsning til vores behov, som også kunne passe ind i den eksisterende bygnings- og budgetramme. Løsningen er også meget fleksibel til fremtidige behov og volumen/mix udsving”.

Meritor Lindesberg bygger videre på forholdet til KNAPP efter at have arbejdet i andre projekter med deres service og support lokalt i Sverige.
Gå-live for projektet er planlagt til august 2022.

"Vi er virkelig stolte af at arbejde sammen med Meritor. Med deres historie med konstant at forny og forbedre deres forretning, er vi glade for at kunne bidrage til dette i fremtiden. Projektet er særligt givende for os, fordi det er en state-of-the-art løsning, der vil demonstrere KNAPPs brede kapacitet i et industrielt produktionsmiljø”, Mikael Holmqvist, CEO, KNAPP AB.

Om Meritor
Meritor, Inc. er en førende global leverandør af drivline-, mobilitets-, bremsnings-, eftermarkeds- og elektriske drivline-løsninger til erhvervskøretøjer og industrielle markeder. Med en mere end 110-årig arv fra at levere innovative produkter, der tilbyder overlegen ydeevne, effektivitet og pålidelighed, betjener virksomheden kommercielle lastbiler, trailere, off-highway, forsvar, specialiteter og eftermarkedskunder over hele verden. Baseret i Troy, Michigan, USA, består Meritor af mere end 9.600 medarbejdere i produktion, udvikling, joint ventures, distributionscentre og globale kontorer i 19 lande. Meritor-aktier handles på New York Stock Exchange under ticker-symbolet MTOR. For vigtig information, besøg virksomhedens hjemmeside på www.meritor.com.

Om KNAPP
KNAPP er en af ​​de førende teknologivirksomheder og tilbyder effektive, sikre og økonomiske automatiseringsløsninger til hele forsyningskæden. Udover kunder inden for engros, detailhandel, sundhedsvæsen, e-handel og fødevarer tæller KNAPP også kendte produktionsvirksomheder som Terberg, Pankl Racing, Würth, Siemens og VW blandt sine kunder.

Mere fra KNAPP A/S

KNAPP A/S

www.knapp.se/da

KNAPP  - Making Complexity SimpleKNAPP er en international virksomhed, som beskæftiger sig med lagerautomatisering og lagerlogistiksoftware. Virksomheden har hovedkontor i Østrig og har 5000 ansatte på verdensplan.Intern logistik og dermed også vore løsninger påvirkes i meget høj grad af forbrugernes indkøbsadfærd. Antallet af salgskanaler vokser hele tiden; fra de traditionelle butikker til…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere