24.06.2022  |  Lager & distribution

Med nye transportørsamarbejder vil nShift hjælpe virksomheder til vækst

nShifts transportørbibliotek runder nu 1.000 transportører, så kunderne kan tilbyde endnu flere leveringsmuligheder og øge deres geografiske rækkevidde.

nShift har forstærket sin kapacitet, fleksibilitet og geografiske rækkevidde ved at føje nye samarbejdspartnere til deres transportørbibliotek. nShift kan nu sætte kunderne i forbindelse med over 1.000 transportører gennem verdens største transportørbibliotek. 

Virksomheder bør sikre, at de tilbyder leveringsmuligheder, som både passer til deres forretning og til kunderne. Med nShifts løsninger til delivery management får kunderne adgang til et stort udvalg af transportører og kan hurtigt oprette nye transportører i deres system og automatisere book- og printprocessen. 

nShift gennemgår og udvider hele tiden udbuddet af transportører for at tilbyde de bedst mulige løsninger til deres kunder.  Den seneste udvidelse omfatter også transportører, som bidrager med ægte innovation på markedet og giver kunderne mulighed for at: 

  • Inkludere øjeblikkelig levering i deres online checkout 
  • Tilbyde et bedre udvalg af transportydelser 
  • Tilbyde flere leveringsmuligheder til den sidste del af leveringen ("last mile") 

Biblioteket forbinder stort set alle større transportører i Europa med mange lokale transportører. De har også for nylig tilføjet transportører i både USA og Canada. 

Læs også: DI: Transportører kan ikke løfte klimainvesteringer alene

"De rette leveringsmuligheder er afgørende for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse.  Ved at føje endnu flere transportører til vores bibliotek kan vi give vores kunder mulighed for at tilbyde flere leveringsmuligheder og øge deres geografiske rækkevidde”, siger Johan Hellman, der er Vice President for Product & Carrier hos nShift.

"Et bibliotek med over 1.000 transportører handler dog ikke kun om størrelsen.  Mange af de nye transportører, vi samarbejder med, bidrager med yderligere leveringsmuligheder til vores kunder og giver dem mulighed for at yde en bedre service til forbrugerne.  Uanset hvad der er behov for, kan nShift give kunderne færre bekymringer og en smartere måde at håndtere levering på". 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere