17.09.2021  |  Sourcing

McDonalds pakker næsten alle burgere i bæredygtig emballage

99,6 procent af papirposer, servietter og andre materialer, som McDonalds bruger til at pakke mad ind, kommer fra genanvendt emballage eller certificeret bæredygtige kilder. Det fastslår fastfoodgiganten i sin seneste bæredygtighedsrapport, der opgør virksomhedens resultater i 2020.

80 procent af emballagen, der bliver udleveret til kunder, på McDonalds’ restauranter i dag kommer fra vedvarende, genanvendte eller certificerede bæredygtige kilder. Det fremgår af fastfoodkædens årlige bæredygtighedsrapport for 2020.

Inkluderet i det tal er alle pap-, papir- eller på anden vis fiber-baserede materialer. Særligt her gør McDonalds fremskridt. Fra 2019 til 2020 gik restaurantkæden nemlig fra, at 92 procent af denne emballageform var genanvendt eller lavet af bæredygtige fibre til 99,6 procent. Samtidig fokuserer virksomheden på, at en højere andel af deres emballage vil blive lavet af netop fiber-baseret materialer.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ambitionerne hos McDonalds går ikke kun på at forandre sin egen virksomhedsdrift. Gennem sine 39.000 restauranter, som er spredt på tværs af kloden, håber virksomheden at se forandringerne sprede sig til andre virksomheder og brancher gennem en bølgeeffekt. Det skriver Reuters.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere