24.09.2019  |  Branchenyt

Martin Munkebo A/S optimerer logistikken med Apport systemer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Martin Munkebo A/S, som er Danmarks førende specialist indenfor sprøjtning af store plastemner, har valgt at optimere deres logistik med systemer fra Apport Systems A/S.

Apport Systems A/S er blevet valgt til at levere både systemerne Apport WMS samt Apport Warehouse MES, som sikrer hele logistikkæden fra at råvarerne kommer ind, gennemgår produktion og støbning, tilbagemelding af disse samt til varerne sendes ud igen.

Apport WMS samt Apport Warehouse MES benyttes af mange virksomheder i ind- og udland, og i kombination sikrer de et papirløst flow mellem lager og produktion så alt sker til rette tid uden unødig ventetid og tidsspilde.

”Martin Munkebo er en meget spændende dansk virksomhed, som vel er den eneste af sin art i Danmark. Vi er stolte over, at vi får lov til at væres deres fremtidige logistiksparringspartner, nu hvor de har valgt at satse på logistikkæden, hele vejen gennem virksomheden” udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Vil du vide mere om Martin Munkebo A/S, så kan du læse mere her

Ønsker du at vide mere om Apport kan du læse mere her

Har du yderligere spørgsmål til denne pressemeddelelse, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen ved Apport på +45 4177 3550 eller på asp@apportsystems.com.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere