15.05.2020  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Henrik Møller Gabs, Harald Nyborg

Henrik Møller Gabs, der er lagerchef hos Harald Nyborg, sætter i sit arbejde pris på kombinationen af fysiske elementer og administrative opgaver og på en SCM-industri i rivende udvikling.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
Jeg er lageruddannet og valgte SCM-vejen, da jeg på det tidspunkt ikke kunne trives med et stillesiddende job. Jeg kan godt lide kombinationen af det fysiske element i jobbet og de administrative opgaver og har altid fundet mig godt tilpas på et lager. Bortset fra syv år i anden branche, har jeg altid arbejdet inden for SCM og har været i Harald Nyborg A/S i sammenlagt over ti år.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Der er en stor berøringsflade med mange afdelinger i virksomheden, lige fra blandt andet indkøb til kollegerne i butikkerne, som er vores kunder. Samtidig er logistikfunktionerne kommet mere i fokus og der er hele tiden optimeringsmuligheder i alle aspekter af arbejdet. Så synes jeg, det er meget spændende, hvordan vi kan bruge den teknologiske udvikling til at arbejde smartere og samtidig passe bedre på medarbejderne.

Hvilket job har du om fem år?
Jeg trives vældig godt i mit nuværende job, hvor der sker en stor udvikling i disse år. Det er spændende at være med til udpege retningen på SCM-delen i så stor en virksomhed, og det er heldigvis en løbende proces, hvor vi hele tiden kan gøre det smartere.

Om Henrik

Seneste uddannelse: 
AU i ledelse fra UCL Odense

Tidligere jobs:
Souschef hos Harald Nyborg, lageransvarlig hos BITO Lagerteknik, teamleder hos Sapa Kontorcenter A/S og reklamationsmedarbejder i Harald Nyborg.

Hvad er dit bedste karriereråd?
Min akademiuddannelse i ledelse har gjort mig bedre til at se helheder og være en bedre leder. Man kan altid blive klogere menneskeligt og fagligt, så ud over efteruddannelse er det bare med at stille spørgsmål for at lære. Hav dine værdier afklaret og tag dit ansvar. Det har givet mig muligheden for at lave det, jeg gør i dag, og det er egenskaber, jeg vægter højt, når vi ansætter nye medarbejdere. Så skal vi nok lære dem det faglige.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere