08.06.2020  |  Branchenyt

Case: Lyse fremtidsudsigter for københavnsk Irma-butik

Indhold fra partner Hvad er dette?

I hjertet af Københavns Nordvestkvarter finder man Irma Smedetoften. Området omkring Irma-butikken er en del af et byudviklingsprojekt, hvor blandt andet det lokale handelsstrøg skal styrkes.

Flere tiltag er undervejs for at fremme udviklingen i området omkring Irma Smedetoften. Et særligt byudviklingsprojekt og forbedringer af byrummet skal omdanne Smedetoften til et åbent torv med indbydende opholdsmuligheder, hvilket forventes at blive til områdets naturlige samlingssted i fremtiden.

Nærområdets forbedringstiltag giver lyse fremtidsudsigter for Irma Smedetoften. Området ved butikken skal forbedres og styrkes som kvarterets ’livlige hjerte’ og lokale handelsstrøg. Anlægsarbejdet forventes afsluttet ultimo 2020.

En moderniseret Irma oplevelse

Hos Irma Smedetoften kan man både foretage de planlagte dagligvareindkøb og lade sig inspirere af de hurtigere to-go måltider. Butikken er desuden blevet moderniseret efter nutidens trends med blandt andet veganerafdeling, delikatesse med to-go måltider og coffee to-go.

Tilbudsavisen fra Irma byder på masser af inspiration og dagligvarer af høj kvalitet. I butikken hos Irma Smedetoften bliver priserne desuden opdateret automatisk, hver gang der kommer en ny tilbudsavis – butikken har nemlig installeret elektroniske prisskilte.

Elektroniske prisskilte er en fordel i hverdagen

Forbedringerne i nærområdet kan medvirke til at Irma-butikken vil opleve en øget kundestrøm. Derfor er butikschefen også særligt glad for at have installeret elektroniske prisskilte.

- Jeg så et konkret optimeringsbehov og derfor ville jeg gerne have implementeret elektroniske prisskilte. Det er kun en fordel i forhold til at drive butik og det sætter vi stor pris på i hverdagen, fortæller butikschef Bendt Aagaard.

Med elektroniske prisskilte kan medarbejderne i højere grad koncentrere sig om kunderne og vareopfyldning fremfor at skulle bøvle med tidskrævende prisændringer på papir hyldeforkanter.

Irma er en del af Coop-familien, Danmarks største dagligvarevirksomhed, der driver butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Irma, fakta, coop.dk og irma.dk. Coop Danmark har knap 1.100 butikker over hele Danmark, omkring 40.000 medarbejdere og en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kroner.

Mere end 25 år med førende butiksteknologi til Coop Danmark

Delfi Technologies og Coop Danmark har gennem årene haft et tæt samarbejde, som startede for mere end 25 år siden. I dag har cirka 400 Coop-butikker skiftet papiret ud med elektroniske hyldeforkanter (ESL) – Breece-løsningen fra Delfi Technologies. Gennem tiden har Delfi Technologies blandt andet også leveret håndterminaler til statusoptælling, stregkodescannere og bonprintere til Coop Danmark.

Om Irma

Irma er Danmarks ældste dagligvarekæde og det andet ældste supermarked i Europa. Den første Irma butik så dagens lys i 1886 og lige siden begyndelsen har Irma stået for madglæde, kvalitet og ansvarlighed. I dag har Irma 70 butikker på Sjælland.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 100 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere