07.08.2013  |  Branchenyt

Lyngsoe Systems er til salg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nordjyske softwarevirksomhed Lyngsoe Systems A/S er klar til et generationsskifte.

Lyngsoe Systems

  • leverer it-løsninger til forbedring af effektivitet, kvalitet og sporbarhed til blandt andet lufthavne, biblioteker, postvæsener og fødevareindustrien.
  • beskæftiger 240 medarbejdere og omsætter for 250 millioner kroner med en eksportandel på 80-90 procent.
  • har hovedsæde i Aars og datterselskaber i Tyskland, Rumænien, USA og Canada.

Både ledelsen og medarbejdere kan se frem til at blive millionærer, hvis en kapitalfond eller industrivirksomhed køber Lyngsoe Systems, skriver Børsen.  

Læs også: Evenex er solgt til HighJump Software

Hovedaktionær er administrerende direktør Finn Mathiassen, der ejer 25 procent af virksomheden, mens syv øvrige ledere medarbejdere hver ejer ti procent. De sidste fem procent fordeler sig mellem en række medarbejdere.

”Jeg kan ikke oplyse, hvad vi forventer at få for virksomheden. Men det er i hvert fald et trecifret millionbeløb”, siger Finn Mathiassen til Børsen.

Rettidig omhu at sælge nu
Baggrunden for salget er ønsket om et generationsskifte.

“Flere af os i ejerkredsen har nået en alder, hvor det må anses for rettidig omhu at gå i gang med en salgsproces nu”, siger Finn Mathiassen, der er fyldt 61 år.

De nuværende ejere stiller dog visse krav til potentielle købere. Den planlagte vækststrategi skal gennemføres og desuden skal arbejdspladserne bevares i Danmark.  

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere